Photoshop CS3 , Dreamweaver CS3 , Flash CS3" U Server 2003 Uzerine Kurmak. Cozum !
-
Hacilar az once kurarken karsilastim server2003 uzerine kurulamaz , xp ve vista olmasi gerekir sistemin uyarisi veriyor.Direk cozume geciyoruz.
Photoshop ana klasorumuzun icine giriyoruz :
Adobe CS3\Photoshop\Adobe CS3\payloads\AdobePhotoshop10en_US_volume\
klasorune kadar giriyor ve klasorun icerisindeki
AdobePhotoshop10en_US_volume.proxy.xml
dosyasini notepad ile acip
Server2003":{"Exclude":true} olan kod satirini
Server2003":{"Require":true} olarak degistiriyoruz ve kaydedip cikiyoruz , sonra setup u calistirdigimizda sorunsuz yukleme islemi gerceklesiyor...
Sanirim bu islemi Flash CS3 ve DW CS3 icinde uygulayabilirsiniz.
DreamWeaver icin:
\Dreamweaver CS3\Adobe CS3\payloads\AdobeDreamweaver9en_US\ klasorune giriyoruz
AdobePhotoshop10en_US.proxy.xml
isimli xml dosyamizin en alt satirinda yer alan bolumu su sekilde degistiriyoruz :
{"OS":{"Macintosh":{"Require":[{"@lowerBound":1,
"Version":"10.4.8","Need64Bit":"0","NeedServer":"0"}]},"Windows":{"XP":{"Require":{"@lowerBound":1,
"MinServicePack":"2","Need64Bit":"0"}},"Server2003":{"Require":true},"Vista":{"Require":true}}},
"Memory":{"System":{"Default":{"Require":"512","Exclude":"256"}}}---sadece "Server 2003" :{"Require":true} kodunu ekledik.---
-
ya o diilde hazır cs3 muhabbeti açılmışken cs3 lazım bana çalışan crackli link verebilecek yigitler aranıyo ? :D
-
byburak bunu yazdı:
-----------------------------
ya o diilde hazır cs3 muhabbeti açılmışken cs3 lazım bana çalışan crackli link verebilecek yigitler aranıyo ? :D
-----------------------------Buyur Hocam = http://rapidshare.com/files/147210237/Cs3crack.rar
Program Files deki Adobe Photoshop Cs3 Klasörünün İçine Atıyosun Tamamdır.. Selametle..
-
ThEDARq bunu yazdı:
-----------------------------byburak bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Buyur Hocam = http://rapidshare.com/files/147210237/Cs3crack.rar
Program Files deki Adobe Photoshop Cs3 Klasörünün İçine Atıyosun Tamamdır.. Selametle..
-----------------------------ThEDARq sağol hocam..
-compi konuyu piç ettik ama yararlı paylaşımın için çok sağol..