Photoshop CS3 Yardım.
-
Yazı yazmak istediğimde,gradient tool ile bir şey yapmak istediğimde vb. şeylerde ilk önce bu şey çıkıyor yükleniyor ve ondan sonra yapmak istediğim şey oluyor.Bunun nedeni ne olabilir.Daha öncede CS3 kullanmıştım ama bu sorun hiç yoktu.CS2,CS4,CS5 kullan demeyin çünkü onlarda da aynı sorun var.Bunu nasıl çözebilirim ?
-
kurulumda bi problem olabilirmi? yada ramin yetersiz olabilir zannımca
-
legendary bunu yazdı:
-----------------------------
kurulumda bi problem olabilirmi? yada ramin yetersiz olabilir zannımca
-----------------------------Daha önce kullanmıştım böyle bir şey hiç olmamıştı.
-
hocam şimdi kurulu olan bişey işlemcini çok yiyosa öyle yapar o , işlemciyle alakalıdır
-
Bende CS3 kullanıyorum. aynı şey bendede oluyo ama Illustrator,Dreamweaver,PaintShop Photo Pro X3,Flash aynı anda açık duruyo. 2 GB Ram var haliyle bekletiyo.
-
hocam 2 seçenek var.
1.si çalışmanın içeriği çok büyük yani yapacağın çalışma büyük boyutlarda olabilir o yüzden direk komutu yerine getirmez.
2.si bilgisayarın rami falan herneyse yeterli değildir. o yüzden geç yapar...
-
Benim kafama takılan daha önce çok kullandım cs3 ama hiç karşılaşmadım böyle bir sorunla.Şimdi niye böyle bir şey yaptı anlamadım.
Dünde format attım pc'ye bugün cs3 yükledim yani çalışmasını engelleyecek bir şey yok zaten pc'de.
Çalışma boyutunu küçültünce oluyor ama büyük çalışmalarda yapmamız gerekebilir :)
D:/ sürücüsüne de format atayım bu gece.Olmazsa yine böyle devam ederiz.
-
hocam gerek yok calısman büyük olunca böle yapması normal cs farketmio yani
-
resolution 'u düşürerek yap.. imaga size 'dan.. belki resolution yüksek ayarda açıyordur..Önce düşür işin bitince yükselt öyle kaydet.
-
emre_gss bunu yazdı:
-----------------------------
resolution 'u düşürerek yap.. imaga size 'dan.. belki resolution yüksek ayarda açıyordur..Önce düşür işin bitince yükselt öyle kaydet.
-----------------------------Hocam saolasın onu düşürünce oldu.