Photoshop Decupe Yardım (Advanced)
-
sLm;
Photoshop ta bir çeşit decupe için yardıma ihtiyacım var. Suyu akar halde bir adet el duşu resmi var elimde. Ama malum sular decupe edilmiyor yada en azından ben edemiyorum. Şimdi size sorum ben o resmi sularıda dahil nasıl decupe ederim. Ya da başka bir alternatif o suları nasıl olurda bulundukları arkafonun etkisinden kurtarır benim kullandığım arkafona akupe ederim. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
-
Aklima gelen 2 yol var bunlarda bence en kolay yontemler.
1.si photoshoptan quick mask'a gecersin brush toll ile secmek istedigin yerleri boyarsin ondan sonra secili yerleri inverse edersin. (tersine cevirme walla invertte olabilir.) secili alanlari CTRL+Shift+C ile kopyalarsin boyle kopyalamanin amaci da ekrandaki herseyi almak. Daha sonra senin fontuna yerlestirip kullana bilirsin.
2. si ise eger resimde ayrilmalar yokh ise losso toll ile resmi secili hale getirip ctrl+shift+c ile copyalabilirsin.
-
o kadar ayrıntıya gerek yok... mesela eli decupe ettin ve el artık seçili konumda.. decupe imlecindesin hala.. shift'e bas yeni decupeye başla.. böylece istediğin damlaları istediğin kadar alabilirsin.. iş bitince copy et vu past yap ... o kadar.
-
arkadaşlar yardım etmeye çalıştığınız için teşekkürler ama sanırım o türlü olabilecek birşey deil bunlar... hele hele edoras ın dedii şekilde oalbilecek bişiy deil o. çünkü su damlacıkları bu boru deil tek tek elinle çizemezsin... başka çözüm yolu üretebilen arkaşların yardımını bekliyorum... hepinize teşekkürler.
-
Arkadasim ben diyorum ki buraya atsan dosyayi biz baksak boyle kuru kuruya cozum uretmek zor oluyo yani...
Belki oyle daha iyi yardimimiz dokunur.
-
doğru ya sende haklısın ama yanımda deil... yarın akşam atarım ok... saolun
-
adam yarın akşam atarım demiş 2004ten beri haber yok zyaahahha işe bak ya bu forumları dolaşmak süper oluo saol rene abi ve arama motoru