Photoshop Eğitim Videosu(İstek)
-
Agalar bu aralar photoshop a merak saldım bikaç program indirdim ama iyimi kötümü bilmiyorum ayrıca bi cacıkta anlamadım hiç bişey yapamadım bütün o butonlar renksizdi tıklayamadım bile programın içindeki=) torrent sitelerinin birinden manasız bi şekilde ban yediğim için ordan indiremedim eğitim videosu.elinde bulunduran varmıdır acaba vede hangi programla öğrenmek daha kolay olur bu photoshop u?
-
hocam dur bak öncelikle yanlış anladığın bir nokta var gibi..
photoshop eylemin adı değil programın adı zaten. birkaç değişik photoshop programı indirdim diye bir şey yok yani; photoshop, adobe'un geliştirdiği bir program.
-
izzmarit bunu yazdı:
-----------------------------hocam dur bak öncelikle yanlış anladığın bir nokta var gibi..
photoshop eylemin adı değil programın adı zaten. birkaç değişik photoshop programı indirdim diye bir şey yok yani; photoshop, adobe'un geliştirdiği bir program.
-----------------------------
tabiki öle kardeş haklısında ben ayrıntıya girmiyim dedim hani cs3 cs 5 cart curt onları kastettim farklı derken.hala yanlış bişeyler söylüyosam k.bkma =) -
Pekher bunu yazdı:
-----------------------------izzmarit bunu yazdı:
-----------------------------hocam dur bak öncelikle yanlış anladığın bir nokta var gibi..
-----------------------------
tabiki öle kardeş haklısında ben ayrıntıya girmiyim dedim hani cs3 cs 5 cart curt onları kastettim farklı derken.hala yanlış bişeyler söylüyosam k.bkma =)
-----------------------------tamamdır o zaman (: ben kendimden örnek vereyim o halde, bende 7.0, CS, CS2, CS5 var, favorim 7.0dır.. gerçi bence en iyi işletim sistemi de windows 98dir (: benim gönlümde 7.0 demek var ama eski kaldı tabii biraz, CS2 ile başlaman mantıklı olabilir diye düşünüyorum bilgisayarın sorun çıkarmayacaksa. onun dışında ben karıştıra karıştıra öğrendim, benim öğrendiğim zamanlarda sosyal paylaşım siteleri yeni yeni çıkıyordu, kızlar kendilerini zayıf, değişik göstereyim diye para veriyorlardı, o vesiyleyle öğrendim aslında (: eğitim videosu değil de şöyle biraz başlayıp sağı solu karıştırıp internete de şu buton ne işe yarar bununla ne yapılır falan yazarak kendi kendine temeli oturttuktan sonra resimli tutorial aramanı ve onların dediklerini aynen uygulayarak aynılarını yapmaya çalışmanı önerebilirim. sonra bir şeyler biraz oturduktan sonra bir tutorialdan bir şey diğer tutorialdan iki şey öğrendim derken bakarsın kendin sıfırdan bir şey de yapabiliyorsun (:
onun dışında kaynak ihtiyacın olursa benim konuda milyon tane vardı: http://tahribat.com/Forum-Photoshop-Kaynaklari-Brush-Psd-Dosyalari-Action-Ve-Fontlar-151088/
yardımcı olabileceğim bir şey olursa pm atabilirsin.
-
Ne yapmak istiyorsun peki ? Kurcalamak istiyorsan bir çok warezi bulunmakta.Kurslarıda mevcut videolu olarak.
Dilersen bos zamanlarımda 3-5 bişi yardımcı olabilirim.
-
Hayır direkt olarak Photoshop CS5'ten başla. İlk önce crackli veya mastercollection şekilde Adobe Photoshop CS5'i kuruyorsun.
Daha sonra http://www.sanalkurs.net/derssayfa13-58.html buraya giriyorsun burada anlatılan dersleri birebir uyguluyorsun. Uygularkende derste anlatılırken kullanılan araçların ne işe yaradıklarını bi güzel öğreniyorsun. Buradaki çoğu dersleri yaptığında orta seviye bir şeyler öğrenmiş olursun.
İngilizcen varsa da yabancı kaynaklarda Web arayüz tasarımları, Wallpaper tasarımları, Logo tasarımları, Broşür vb. şeyler mevcut. Bu sitelerden birkaçını vereyim;
photoshoptutorials.ws/
psd.tutsplus.com
bestphotoshoptutorials.net/
http://www.tutorialking.eu/ (Favorim)
Bu şekilde ilerledikten sonra zaten iyice kavramış olursun. Bu işi seversen diğer programlara Illustratore falan geçiş yapabilirsin. :)
NOT: Videolar pek iyi değildir, resimli anlatımlara dal. -
eyw agalar hepinizin önerilerini değerlendiricem sağolun cidden