Photoshop Hakkında Bir Soru?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    command3r
    command3r's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

lütfen silme konuyu nereye açacagımı bilemedim

photoshopa başlıycam hangi sürümünü indirmeliyim netten bir sürü sürümü var kafam karıştı??

djarum black kanka
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek
    Son bir iki veya üç sürümden başlayabilirsin.. Sondan başlasan daha iyi olur kanısındayım...

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    command3r
    command3r's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

tamam ben photoshopu vesikalıkçı dükkanında çalışacak kadar öğrenmek istiyorum

djarum black kanka
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

1 Çizgi tagemin sitesine gir orda temel bilgileri öğren.. Bir de 30-40tl verip iyi bir PS ve grafik tasarım kitabı al ve kır dizini çalış..

2. Çeşitli işleri yapmak için çeşitli teknikler vardır bir dünya örnek var onları incele..

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
Toplam Hit: 720 Toplam Mesaj: 4