Photoshop İle Basit Bir Text Effect
-
photoshop ile basit bir text effect:
1-ilk önce 400x300 pixel ebatında bir boş belge acın.
2-simdi bu belge de yazınızı yazın. daha sonra yukarıdaki sekildeki gibi yazınızın bulundugu layer uzerine CTRL tusunu basili tutarak bir kez tiklayin ve yazinin secilmesini saglayin.
3-simdiki adımda ise SELECT-MODIFY-EXPAND komutunu kullanın ve bu pencerede iken expand degerine 5 degeri verip onaylayın.
4-ctrl+shift+n tusuna basıp yeni bir layer olusturun. bu layerın uzerindeyken gri tonda bir renk secin (benim rengimin hex kodu :A4A4A4 )
5- bu yeni olusturdugunuz layerı yukarda gorundugu gibi asagiya dogru surukleyin.
6- yine aynı layerın uzerine cift tıklayarak "BLENDING OPTIONS" penceresini acın. (eski Photoshop versiyonunda "EFFECTS" olması lazım).
7-bu pencerede "DROP SHADOW" kısmını secin. "DROP SHADOW" kısmınıın ayarlarını soyle yapın:
DISTANCE: 6
SPREAD: 24
SIZE: 4
8- evet yukarda final i goruyorsunuz. az once anlattıgım drop shadow ayarlarını siz kendi kafanıza gore de ayarlayabilrisiniz.
*** PYTH0N tarafından yazılmıstır. ***
*** www.tahribat.com ***
*** www.masterofpixels.tr.cx | pyth0n@linuxmail.org ***
-
harikasın dostum böyle devam edersin arkadaşları bilgilendirirsin tabiki benide.
öpüorum seni -
helal olsun phyton kardeş , çalışmaların çok güzel devamını bekliyoz...
-
PYTH0N örnek için sağoL güseL bir örnek denedim baya kıyak oldu eywalla :)))
-
arkadaslar ilginiz icin tesekkur ediyorum. ayrıca vakit bulabildigim kadar devam edecegim boyle anlayabileceginiz orneklere, daha onceden dedigim gibi tek sorunum ZAMAN :> ama onu da halletmeye calısıyorum. yine de bu tür konularda herhangi bir yerde takıldıysanız bana buradan veya mail den ulasabilrsiniz. burada benim istegim tahribat.com 'daki forumlarda en populer bolum bu bolumun olmasıdır ve bunun icinde ugrasacagım yeniden thanx :> *** -
eline sağlık dostum...
-
senin god 0 evil die bi çlışman varı onu nasıl yaptığını annatırmısın
-
robotix ilerde o acıklamayı yaparım
Toplam Hit: 2122 Toplam Mesaj: 8