Photoshop İle Web Tasarımı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Lord
    Dark_Lord's avatar
    Erkek
    Merhaba arkadaşlar benim ödevim var,photoshop ile web sitesi hazırlamalıyım,tavsiyeleriniz neler ?

"biz televizyon izleyerek, milyonerler, sinema tanrıları, rock yıldızları olacağımıza inanarak büyüdük ama olamayacağız... hepimiz heba oluyoruz... bütün bir nesil benzin pompalıyor, garsonluk yapıyor ya da beyaz yakalı köle olmuş... reklamlar yüzünden araba ve kıyafet peşindeyiz... nefret ettiğimiz işlerde çalışıyor, gereksiz şeyler alıyoruz..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaanabak
    kaanabak's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Tam olarak ne tavsiyesi ?

"Less is More"
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Abendrot
    Abendrot's avatar
    Erkek
    kardeş kafandaki siteyi çiz photoshopla sonra pmden msni at bana ya da ben sana kendi çizdiğim bi kac siteyi vereyim sana ödev olsun =) normalde satıyomda madem ödev vereyim baska kimseye vermemen kaydıyla =)

Ode To Melancholy.. Acı Ve Şarap..Verebileceğin En Ölümlü Tadı Ver Bana!..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek
    Google abiye sor onda bu konu ile ilgili makale var bolca.

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Lord
    Dark_Lord's avatar
    Erkek
    tavsiye derken;nelere özellikle dikkat edeyim,vereceğiniz ipucu var mı ?

"biz televizyon izleyerek, milyonerler, sinema tanrıları, rock yıldızları olacağımıza inanarak büyüdük ama olamayacağız... hepimiz heba oluyoruz... bütün bir nesil benzin pompalıyor, garsonluk yapıyor ya da beyaz yakalı köle olmuş... reklamlar yüzünden araba ve kıyafet peşindeyiz... nefret ettiğimiz işlerde çalışıyor, gereksiz şeyler alıyoruz..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaanabak
    kaanabak's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

ya linkler sorun olmuştu..

mesala tbt daki gibi "bölümlerim" üzerine gelince altında "anasayfa" - "döküman" - forum gibi başlıklar geliyor ona tıklaya biliyorduk.. 

ama oraya atadığımız link/ tıklama şeysi o "anasayfa" - "döküman" - "forum" gibi başlıklar kapanınca gitmiyordu şöyle gitmiyordu.. alttaki background üzerine oluyor.

bilen biri hiç "bölümler" başlığı üzerine gelmeden altındaki tıklama yerlerine basabiliyordu.. 

"Less is More"
Toplam Hit: 1124 Toplam Mesaj: 6