Photoshop [İstek]
-
arkadaşlar az çok resimle uğraşıyorum. sizden kullanabileceğim bi photoshop programı linki ve eğitim video, resim falan herhangi birini istiyorum.
-
adobe.com dan deneme sürümü indirebilir sonra istersen crack edebilir veya satın alabilirsin sadece 999 dolar
eğitim şeysi konusunda en iyi kaynak yutupa gugıla photoshop tutorials yazıp çıkanları incelemektir
bilmem hangi eğitim seni sana pek bişey kazandırmaz
buna istisna olan ve muhteşem bir set olan tek bir yapıt var dünyada : photoshop top secrets dvd seti
ek olarak burada aklına takılanları sorduğunda birçok cevap alırsın zaten
örnek : "şekilli yanar döner ateş efekti nasıl yaparuk" diye bi konu açabiliten mevcut
-
uğraşıyorum kardeş sağolasın. bana 999 doları vermek daha cazip geldi san kim
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------adobe.com dan deneme sürümü indirebilir sonra istersen crack edebilir veya satın alabilirsin sadece 999 dolar
eğitim şeysi konusunda en iyi kaynak yutupa gugıla photoshop tutorials yazıp çıkanları incelemektir
buna istisna olan ve muhteşem bir set olan tek bir yapıt var dünyada : photoshop top secrets dvd seti
örnek : "şekilli yanar döner ateş efekti nasıl yaparuk" diye bi konu açabiliten mevcut
-----------------------------sende be abi sanki çok ucuz da " sadece 999 dolar " diyorsun :D:D
-
http://www.onlinephotoshop.org/ps/
Normal photoshop un yerini doldurmaz ama bak genede :P
-
Hacım portable PS CS4 var.İşini görür.50 mb bşey.buyur link: http://rapidshare.com/files/250953891/Phtshp_CS4.rar
-
sağolun arkadaşlarda bende bi dvd var 3.5 gb dolu cs3 muş olmadı bende o yuzden dedim size bu ne peki 50 mb nere 3.5 gb nere
-
Biyotbt bunu yazdı:
-----------------------------
sağolun arkadaşlarda bende bi dvd var 3.5 gb dolu cs3 muş olmadı bende o yuzden dedim size bu ne peki 50 mb nere 3.5 gb nere
-----------------------------ben de tam çözemediysem de vardır bi hikmet diyorum =P
onun orijinali zaten 500-600mb bişey dedvdler abartılır hep
sendekini kur keyfine bak. cs2, cs3, cs4, falan derlerse kafan karışmasın hepsi aynı sayılır. sen herhangi birini kur öğrenmene bak.
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------adobe.com dan deneme sürümü indirebilir sonra istersen crack edebilir veya satın alabilirsin sadece 999 dolar
-----------------------------
Ben sen bi yerden çıkartcam ama :F cs3 iyidir iyi eğiti setide sağolsun hocam yolladı bana sende indir linkleri atarım pm ile :F Yada bende sana yollim kopyalayıp istersen :) -
yolla bana da yolla