Photoshop Küçük Bir Yardım Lazim.
-
Arakdaşlar photoshopta çalışırken bazen kullandığım imleç + oluyor yani mesela silgiyi aldigimda ne akdar büyütürsem büyütüyüm imlecin boyutunu hep + olarak gösteriyor çember şekline getiremiyorum. bunu nasıl düzeltebilirim. Bunun haricinde her türlü yardım edilir...!!!
-
imleci küçültmeyi dene.Buyuk oldugu icin sen sadece ortasını görüyosun.
-
Hocam 70 de yapsam 10 da yapsam yada en büyük olarak 2500 de yapsam gozukmuyor dicektim hic bir sey küçültüp büyükmeden photoshopa baktım suan normal yuvarlak olmuş kendi kendine arada gelip gidiyor. o gelip gittikce benim keçilerde gelip gidiyor allah sonumu hayır ede allah razı olsun hocam
-
bazen "ülen ben 1400 dolarlık programım bi crack yüzünden elalemin elinde paint muamelesi görüyoz"
şeklindeki kod satırı programı sapıttırıyor.
Aç kapa düzelir.
-
Bi müşteri all adobe dvd's aldı 5500 ytl ye :D Lisans kağıdını (keylerin olduu kağıdı) tarattım. :D Orjin kullanıom yane :p ara sıra bende de oluyor tuğrulbaba'nın dediği gibi aç kapa düzelir. :)
-
TugrulBaba bunu yazdı:
-----------------------------bazen "ülen ben 1400 dolarlık programım bi crack yüzünden elalemin elinde paint muamelesi görüyoz"
şeklindeki kod satırı programı sapıttırıyor.
Aç kapa düzelir.
-----------------------------ehauhea harika açıklama :)
-
Arkadaşlar açıklama güzeldi şey işin kötü tarafı 4. senem photoshop da suan arkadaşımızın dediği gibi cracklı kullanıyorum cs 2 yi daha önce böyle şeyler ile karşılaşmıyordum. photoshopu açıp kapamayada gerek kalmıyor bazen durup dururken gidiyor ve geliyor..
arkadaşlar ben böyle şey görmedim dünde bu mesajı yazarken gelmişti şimdide baktım gelmiş. yok abi böle bir muhabbet çuan çember içinde bunun başka mantıklı açıklaması yok. en iyisi imleç gittikçe siteye mesaj yazayım ozaman düzeliyor. ilginç ama gerçek.
-
Babadan kalma taktik aç kapa :D
-
bazı araçlarda caps lock açık olduğu zamanda farkediyo arkadaşalr onada dikkt edin...iyi çalışmalar...
-
Caps Lock a dikkat et.Açık veya kapalı olması durumda senin dediğin olay oluyor..