Photoshop Ödevi İçin Yardım İstiyorum.
-
Merhaba abilerim, şuan 2 ödev birden yapıyorum. Sizden bu konuda yardım isteyeceğim.
Şuan websitesi tasarladığım için vaktim yok. Yarın ödev teslim edeceğim
İsteğim şu eğer vakti olan varsa bir zahmet yapıp burada paylaşırsa sevinirim.
Ödev :
5 Adet Film Afişi
5 Adet Kimlik Tasarımı
bunlar tasarlanıp, psd olarak kaydedilcek. Çok aşırı bişeye gerek yok, hazır template olarak varsa düzenleyipte atabilirsiniz.
Şimdiden teşekkürler
-
Eğer ilginenen pm atarsa sevinirim.
-
5 adet film afişi, 5 adet kimlik tasarımı yarına bile çıkmaz.
Template demişsin. Bu konuyu açmamışsın gibi graphixshare.com adresine giriyorsun. Arama kısmından poster, movie poster vs aratarak hazır afiş çalışmalarına ulaşıyorsun. Kimlikte öyle.
Kolay gelsin. -
Daniel-Koo bunu yazdı
Template demişsin. Bu konuyu açmamışsın gibi graphixshare.com adresine giriyorsun. Arama kısmından poster, movie poster vs aratarak hazır afiş çalışmalarına ulaşıyorsun. Kimlikte öyle.
Kolay gelsin.Eyvallah sağolasın. Başka siteler varmı böyle ?
-
otocu bunu yazdıDaniel-Koo bunu yazdı
gfxtra var onun aynısı gibi.
başka xooplate.com (:
Biraz da araştır. -
otocu bunu yazdıDaniel-Koo bunu yazdı
google, yandex, bing, yahoo yaz hocam hepsinden çıkar elbet bulursun yani illaki
-
-
Siteyi bitirdim, afişlere başladım. Onları işte hazır indirdim, rastgele sallıyorum. Kimlik kartı bulamadım, şimdi onu arıyorum
-
wert bunu yazdı
film afişi tarifi

güldüm amk :D iyiymiş ahahaha :D