folder Tahribat.com Forumları
linefolder Grafik - Animasyon - Flash - 3D Modelleme
linefolder Photoshop Pixellde Sonraki Frame'in Çizilmesi ?

Photoshop Pixellde Sonraki Frame'in Çizilmesi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

beyler bi örümcek çizdim en uydurugundan pixel halinde.örümceğin yürümesi için kollarını hareket ettirmek istiyorum.örümceğin sabit halinden kolları hareket eder hale getirmek için çizdiğimde über saçma bi çizim çıkıyor.layer layer olarakta çizmiyorum.çünkü sprite sheet yapmam lazım

nası anlatacağımda tam bilmemekle beraber şimdi duran bir kolu 2 cm ileri kaydırmam gerek.sabit resimi arkaya opacity azaltarak koyasm bu sefer tüm örümceği bir daha çizmem gerekior.

kısaca nası yapcaz bu hareketlendirme işini ? layer layer çizersek onu nası sprite sheet haline getirebilirim.

uygun bi tutorial varsa o da olur.nette aradım başlıktaki gibi(ingiliççe) ama bulamadım

tavsiyelerinizi bekliyorum

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sezeruludag
    sezeruludag's avatar
    Erkek

Puppet Warp var Photoshop'ta onu kullanırsan yapabilirsin yanlış anlamadıysam mevzuyu al aşağıdada Tutorial var :)

https://www.youtube.com/watch?v=lIYxyQ2s64c

Hatasız Kod Olmaz... :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek
    sezeruludag bunu yazdı

Puppet Warp var Photoshop'ta onu kullanırsan yapabilirsin yanlış anlamadıysam mevzuyu al aşağıdada Tutorial var :)

onu denedim ama o zaman renkler nedense silinikleşiyor.pixel azlığından olabilir mi ?

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sezeruludag
    sezeruludag's avatar
    Erkek
    Ekerci bunu yazdı
    sezeruludag bunu yazdı

onu denedim ama o zaman renkler nedense silinikleşiyor.pixel azlığından olabilir mi ?

görsel koyabilirsen daha kolay anlayabilirim sanırım.

Hatasız Kod Olmaz... :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

örümceği kaç çerçeve oynatacaksan ( ya d akaç hareket yaptıracaksan ) o nun 1 2 fazlası katmana kopyla sırasıyla her hareket için bir layerde edit yap her fraey için bir farklı kyadet .. öyle öyle kotarırsın

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
Toplam Hit: 969 Toplam Mesaj: 5