Photoshop Ta İstenilen Objeye Dikkat Çemek(Resimli Anlatım)
-
Selam ben wert şimdi size bir resimde bakışları istediğiniz bir objeye nasıl topyalaycaksınız onu göstereceğim önce resmimizi açıyoruz
File>open yolunu izleyip resmimizi açıyoruz
Şimdi bu resme bakalım önce ilk hangi çocuğa baktınız bazı kişiler en sağdaki bazı kişiler sağdan 2. bazı kişiler soldan 2. ye vs ama hiç biriniz ortak bir kişiye bakmadınız şimdi bunu istediğiniz objeye nasıl çekeceğiz önce objemizi belirleyelim ben sağdan ikinci çocuğu seçtim
Polygonal laso tool ile etrafından geçiyoruz
Ve sonuç aşağıdaki gibi olacak
Daha sonra objemizi kopyalayacağız.böle seçiliyken c/p yapıyoruz(ctrl+c ve ardın ctrl+v)
Bize bir şey değişmemiş gibi gelecek ama değişti sağ alttaki katmanlar kısmına bakarsnız göreceksiniz
Burada backgorunda tıklıyoruz ve ardından fitler>blur>gussian blur yolunu izliyor raidus derini ise remimize göre ayarlıyoruz(uygun değeri deneme yanılma yöntemi ile siz bulun)
Ve sonuç

biraz kötü oldu ama neyse idare edin artık :D
saygılarımla.... -
wert eyvallah...daha programı hic kullanmadım ama bu gidişle ogrencem :D
-
hoca içimizi kararttın yav. hatun resimi yokmuydu :D örnek olarak:D
-
süpersin hacı :) rsimdeki cocuk afrikalıya doğal olarak aca benziyo ama dişleri altın :)
yaptıgın bütün dökümanı worde kaydedecem daha sonra mahallediki cocuklara satacam :D -
zaten bi beni dikkate değer yapamadın a.q:)))
-
TorNaVida bunu yazdı:
-----------------------------süpersin hacı :) rsimdeki cocuk afrikalıya doğal olarak aca benziyo ama dişleri altın :)
yaptıgın bütün dökümanı worde kaydedecem daha sonra mahallediki cocuklara satacam :D
-----------------------------sen wordde düzenlemek için uğraşma olm bende war word hali satiim
baron sana gelince bende aradım hatun resmi ama istediğim gibi bulamadım yani doğal olacak poz vermeyecek google resimlerde girl naturel diye arattım bunu buldum ne alaykaysa :D
-
wert salla o zaman amk :D
Ne kadar varsa yolla ama beleş :P saatıklarımdan belki sana kar verririm :P -
wert beni gaza getirdin bende ctrl+z yapınca farklı resim çıkıyo ya onu anlatçam ama üşeniyom yapmaya şimdi gaza geldim hazırlıyom ulen
-
güzel ve basit bir çalışma öğrenmek isteyen arkadaşlar için faydalı olacağına inanıyorum.
teşekkür ederim wert