Photoshopcu Muridler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheColtfire
    TheColtfire's avatar
    Erkek

Birazdan altta göreceginiz sahis az birsey ps bilgisi ile benim ve bir kac arkadasimin resimlerini rezil edip bizi baya bir utandirdi..Suan o arkadasin resimleri elime gecti..Artik bundan sonrasi sizin el becerisi ve fikirlerinize kaliyor :) Utanip rezil olsa sanirim yeterli :)

Bakalim nasil calismalar ortaya cikicak ..

ImageShack,%20share%20photos,%20pictures,%20free%20image%20hosting,%20free%20video%20hosting,%20image%20hosting,%20video%20hosting,%20photo%20image%20hosting%20site,%20video%20hosting%20site

ImageShack,%20share%20photos,%20pictures,%20free%20image%20hosting,%20free%20video%20hosting,%20image%20hosting,%20video%20hosting,%20photo%20image%20hosting%20site,%20video%20hosting%20site

"Delilik şüphesiz aptallıktan daha iyidir, Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur. Aptallık ise var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişidir!"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek
    "kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkasına niye yapıyorsun?" sorusuyla baş başa bırakıyorum seni.
    "senin ondan ne farkın kalıcak?" sorusu da bonus olsun sana...

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek

NoktaliVirgul bunu yazdı:
    -----------------------------
    "kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkasına niye yapıyorsun?" sorusuyla baş başa bırakıyorum seni.
    "senin ondan ne farkın kalıcak?" sorusu da bonus olsun sana...

ne diyon?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheColtfire
    TheColtfire's avatar
    Erkek

Siz durumu bilmediginiz icin yapma felan diyebilirsiniz ama bu sahis kesinlikle hakediyor..

Keske o resimlerde sende olsaydinda ozaman diyebilirmiydin merak ediyorum :)

"Delilik şüphesiz aptallıktan daha iyidir, Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur. Aptallık ise var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişidir!"
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek

adam artist gibi neresine ne yapacaklar (:

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek
    TheColtfire bunu yazdı:

Siz durumu bilmediginiz icin yapma felan diyebilirsiniz ama bu sahis kesinlikle hakediyor..

Keske o resimlerde sende olsaydinda ozaman diyebilirmiydin merak ediyorum :)

ben sana yapma demiyorum, hobi olarak yine yap.

"seviyosan git konuş bence" derler ya. sevmiyosan bile çocukla git konuş bence. konuşarak halletmeyi dene.
    baktın olmadı hukuki yollara baş vurursun. böyle yaparsan bağcıyı dövmeye gidip evdeki bulgurdan olursun.

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
Toplam Hit: 1143 Toplam Mesaj: 6