Photoshopçu Müridler Ufak Bir Soru

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HorbaDor
    HorbaDor's avatar
    Erkek

arkadaşlar ben bu logoyu"pen tool" aracını kullanarak elde çizdim. yani simetrikliğini sadece elle ayarlama yapabildim. Görüldüğü gibi tam da düzgün bir çalışma durmuyor zaten.

bu logoyu daha düzgün nasıl oluşturabilirim. 

teşekkürler

Ha Ha!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek

illustrator biliyosan daha sağlıklı çizersin yada corel..  PSde çok iyi ayarlama yapılmıyo ancak pentool bu kadar kötü yapmaz ya niye bu şekilde olmuş sende.. pixeli falanı ayarladın mı.. sanki pixel hatası gibi geldi bana bi bakalım

9000x5000 300 dp de pentool 

exp:

ddsdsd

edit2 : pardon ya burda dandik gösteriyo küçülttün ondan sanırım çok büyük geldiğinden

şimdi oldu.

yoksa sen şekilden mi bahsediyosun??

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HorbaDor
    HorbaDor's avatar
    Erkek

zone bunu yazdı:
    -----------------------------

illustrator biliyosan daha sağlıklı çizersin yada corel..  PSde çok iyi ayarlama yapılmıyo ancak pentool bu kadar kötü yapmaz ya niye bu şekilde olmuş sende.. pixeli falanı ayarladın mı.. sanki pixel hatası gibi geldi bana bi bakalım

ben pen tool u çok iyi kullanamıyorum zaten :) bu logoyu nokta koya koya bu hale getirdim. İllustrator bilmiyorum Şu an bunu pen tool ile çizmem lazım

bi de resmin pikselliği şimdilik önemli değil. öenmli olan M ve Ç harfini birleştirirken saçmalıyorum düzgün bi çalışma çıkaramadım bi türlü

Ha Ha!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek

mhmmdclk66 bunu yazdı:

zone bunu yazdı:

ben pen tool u çok iyi kullanamıyorum zaten :) bu logoyu nokta koya koya bu hale getirdim. İllustrator bilmiyorum Şu an bunu pen tool ile çizmem lazım

şöyle dene..

bi nokta koy sonra 5cm uzağına bi nokta koy ve fareyi sağa sola çevir bak o zaman yaparsın.. yukardaki ayarlar da önemli

böyle olsun
    sss

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocam logo vb tasarımları illustrator ile yapmak daha sağlıklı.  Ancak Photoshop ta pen tool u ii kullanabilirsen işini görecek şeyler yapabilirsin..

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Öncelikle photosopta cetvelleri aç 

vievs>rulers

ve aynı menüden snap ( yapışma , kenetlenmeyi aktif et)

sonra

mausu cetvelin beyaz kısmında tıklayıp çizm ortamında sürüklediğinde kılavuz çizgilerin oluşur (turkuaz) ve bunları hizalmada

kullanbilirsin

ayrıca pen toolun iki aşağısında siyah ok veya beyaz ok şeklinde görünen  path selection tool ve direct selection tool vardır

beyaz olan path deki noktayı seçmene ve düzenlemene yarar. alt ile basarsan pati klonlar 

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HorbaDor
    HorbaDor's avatar
    Erkek

edit

Ha Ha!
Toplam Hit: 2510 Toplam Mesaj: 7