Photoshopdan Anlayan Arkadaşlar Bir İstek ...
-
Arkadaşlar yeni sistem için yukarıya banner yapmak istiyorum elimde gif dosyası var boyutuda çok küçük olduğundan dolayı üzerine yazı yazdığımda olmuyo
yazamıyorum Beyaz yazı yazıyorum ama o beyaz değil arka plan rengine yakın bi renkde yazıyo rica etsem siz yazabilirmisiniz bu işten anlayan arkadaşlar ...
Arkadaşlar Resmin boyutu değişmemesi gerekmekte ,
Üzerine Beyaz olarak ' MyCbu.NeT ' Yazılacak ( Reklam olarak algılamayınız )
Resmi kaydederken otomatik siyah çerçeve koyuyo o olmaması gerekiyo
'resim linki' yada resim bu

asdasd Olurda TBT otomatik küçültür diye link de veriyorum sağ tıkla farklı kaydet olarakda da alabilirsiniz... ( söylememe gerek yok ama olsun )
Güzel bi font olursa sevinirim :) şimdiden çok sağolun ...
-

ahanda buyur böle bişiler yaptım işte
kendinde düzenlemek istersen image>mode>rgb color yap
büdüt:bekle 2dk

senimi kıracam buyur :D
-
baba eyvallah sağol sağ tarafa reklam koymasan olmazmıydı :(
yinede uğraştığın için teşekkürler eyvalalh sağol bu direk banner olmayacakdı çünkü geniş bir bölümün ortası olacaktı bu :) tam ordada neyse eyvallah sağol
-
şükretmek lazım :)
-
baba çok sağol yaa dediğini yaptım image mode felan oldu çok çok sağol yaaa :) bitanesin
-
manyaki şükretmeyi biliriz kardeşim uyardığın için de teşekkür ederim :)
-
ahanda düzelltttim bak 2. posta :D
-
NeddLoyd bunu yazdı:
-----------------------------
manyaki şükretmeyi biliriz kardeşim uyardığın için de teşekkür ederim :)
-----------------------------:P Bak kıramamış yapmş zaten..
edüt: cbu ne oluyor hocam bu arada ?
-
Hocamam Celala bayar üniversitesi nin kısaltılmasıdır ...
Okulumuzda böyle bi site vardı bende alternatif olarak açtım onlarınkinden daha güzel ama sonuçda yolunu alan gidiyor ....
duramıyorsunuz .. geçensene host kapanmadan önce adamlar çile çekiyordu :S host bi kapandı gitti her şey şimdi yeniden kurdum
bakalım ne olacak :) açıkları ile uğraşıyorum photoshop öğreneceğim adam akıllı aslında photoshop olmadan olmuyor ama girdik bir alamete sonuçda bizim arkadaş
avine gitti gitmese o photoshpu manyak kullanıyo :) neyse eyvallah akrdeşim bi tanesin valla :)
BEnde yaptım ama senin ki gibi alt lara efeckt vermeyi çözeceğim bu gece başlıyorum :) photoshop a )