Photoshopla Site Yapımı Dw Ye Aktarım (Yardım)
-
müridler photoshop ile bir tane web tasarım işim wardı. photoshopla yapılacak işleri yaptım. linkleri kestim cart curt.
neyse simdi DW de acıp her sayfa için içerik girecegim. yani anasayfada anasayfa bilgileri yazacak. hakkımda sayfasında hakkımda bilgileri yer alacak :) insallah anlatabilmişimdir. actım DW da ama yok yazamıyorum hiç bi sayfayı :D bi yardım müridler..
-
Photoshop'ta yaptığın tasarımın üzerine yazı yazamıyosun sanırım yada ben öyle anladım...
sorun anladığım gibiyse>>>>

-
bu şekil cok zor oluyo usta.
karısıyo baska bi yolu warmı ?weya bakın bide su siteye adam ortada bi layer bırakmıs . sayfalar ordan deişiyo bunu nasıl yapabilirim ?
www.grup-qanka.tk bu elemanın yaptıgı şey nasıl oluyo ?
-
kesimleri yaptiktan sonra , save as for web... tarzinda bi secenek olur onu secerek kaydet ve orada hangi formatta kaydetmek istedigini soracaktir, ondada gif &html secersen kaydettigin resimlerin yanina icinde tablolari hazir bulunan html dosayasinida kaydedecektir.
-
ByMusty bunu yazdı:
-----------------------------
weya bakın bide su siteye adam ortada bi layer bırakmıs . sayfalar ordan deişiyo bunu nasıl yapabilirim ?
www.grup-qanka.tk bu elemanın yaptıgı şey nasıl oluyo ?
-----------------------------"<iframe>" tagı ile yapılıyor. PS'den yapabilir misin bilmem.
-
içerik kısmındaki resmi tablonun arka planı yap sana yazı yazacak yer açılır ozaman
edit: üstüne div ekleme saçma geldi :S
-
Ps le tasarimi yapip slice ettikten sonra css ye dökmen lazım. Eğer yaptıysan nie yazamıyorsun divin içini doldur işte :)
-
web tasarımı photoshopta yapılır html ve css ile sitenin gerçek haline çevirilir dostum. yoksa sen photoshopta yapıpta direk dw da site çıksın bana diyosan onu yapacak program henüz icad edilmedi