folder Tahribat.com Forumları
linefolder Grafik - Animasyon - Flash - 3D Modelleme
linefolder Photoshopta Grafiği 1-2 Piel İçeri Alma

Photoshopta Grafiği 1-2 Piel İçeri Alma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ---RudeboY---
    ---RudeboY---'s avatar
    Erkek

Beyler fotoşopta şöyle bi olay oluyodu;

Bi resmin çevresini siliyoruz ama tam seçilmiyenlerde böle sorunlar oluyo,ona göre seçili kısmı bi miktar içeri kaydırarak dış kısmın daha düz olmasını sağlıyordu,bilen varmı bu yöntemi? 

Söz gümüşse, altın paradır...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

seçili kısmın içine sağ tıkla orada feather mı ne olacak onu tıkla pixel sayısını gir sonra yumuşak tatlı bişi olacak onu dene

birde bir yerinde vardı onun ayarı seçilmiş alanı istediğin kadar büyütüp istediğin kadar küçülte biliodun onu anlata bilmem için görmem lazım aklımda değil şimdi bende evde değilim

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ---RudeboY---
    ---RudeboY---'s avatar
    Erkek
    Hayır featherı biliyorum o yumuşak köşeli dörtgenler fln orlarda kullanılıyo benim dediğim mesela benim resmimden arkaplanı siliyorum bi yere kadar ama elim hassas değil diye yapamıyorum bende kolay olsun diye direk kıyılardan bikaç pixel içeri alıyorum dıştaki gereksiz kısımlar siliniyor.Böyle bi tutorial görmüştüm tvde bi keresinde ama nerde ne zaman gördüm hatırlamıyorum...

Söz gümüşse, altın paradır...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adalet
    adalet's avatar
    Erkek

Alan seçiliyken; select modify contract'la alanı daraltabilirsin, piksel tırtıklarını almak için select modify smooth'la seçili alanı yumuşatabilirsin.

Toplam Hit: 889 Toplam Mesaj: 4