Photoshopta Layerleri Birleşme İşlemini Geri Almak (Photoshop Ustalarından Yardım Bekliyorum)
-
arkadaşlar bir resim çiziyordum ps'de, çizimi bitirdim png olarak kaydetmek için "merge visible" yaptım layerler birleşsin de kaydedeyim diye. sonra psd formatında ayrı bir dosyaya kaydettim ama bu sırada merge visible işlemini geri almayı unuttum. şimdi arkaplanı saydam yapmam gerekiyor, ama layerler birleşik, nasıl geri alabilirim? geri alamazsam arkaplanı saydam yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim...
-
png olarak kaydettikten sonra geriye alıp sonra psd kaydetmen lazımdı. Lasso ile seçip silerek arkayı saydam yapabilirsin.
-
History penceresinden Marge Layers'ı bul onun bir üstündeki işleme tıkla. Ama Marge Layers'dan sonra yaptığın bütün işlemlerde iptal olacaktır.
-
hazır konu bulmuşken bende sorayım bu layerda kestıgımız yerı nasıl kuculturuz ? Kestıgım yer koyacagım yere cok buyuk gelıor ayarlamayı nerden yapcaz :)
-
Mesaj media_center tarafindan 1 Nisan 2008 (Salı) tarihinde yazildi.
hazır konu bulmuşken bende sorayım bu layerda kestıgımız yerı nasıl kuculturuz ? Kestıgım yer koyacagım yere cok buyuk gelıor ayarlamayı nerden yapcaz :)
Sol barda Move Tool'a tıkladığında ( küçültmek istediğin layer seçili olması lazım) üstteki sekmelerin altında Show Transform Controls diye bir seçenek var. Onu seçtiğin zaman büyük layerının kaba hatlarda seçili olduğunu ve küçültmeye hazır olduğunu görürsün. Saygılar.
Toplam Hit: 1212 Toplam Mesaj: 5