folder Tahribat.com Forumları
linefolder Grafik - Animasyon - Flash - 3D Modelleme
linefolder Photoshopta Layerleri Birleşme İşlemini Geri Almak (Photoshop Ustalarından Yardım Bekliyorum)

Photoshopta Layerleri Birleşme İşlemini Geri Almak (Photoshop Ustalarından Yardım Bekliyorum)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek
    arkadaşlar bir resim çiziyordum ps'de, çizimi bitirdim png olarak kaydetmek için "merge visible" yaptım layerler birleşsin de kaydedeyim diye. sonra psd formatında ayrı bir dosyaya kaydettim ama bu sırada merge visible işlemini geri almayı unuttum. şimdi arkaplanı saydam yapmam gerekiyor, ama layerler birleşik, nasıl geri alabilirim? geri alamazsam arkaplanı saydam yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim...

. . .. . ... .
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Osiris
    Osiris's avatar
    Erkek
    png olarak kaydettikten sonra geriye alıp sonra psd kaydetmen lazımdı. Lasso ile seçip silerek arkayı saydam yapabilirsin.

Bana bakip her zaman gulumseyin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiUyeOlamadim
    BiUyeOlamadim's avatar
    Erkek
    History penceresinden Marge Layers'ı bul onun bir üstündeki işleme tıkla. Ama Marge Layers'dan sonra yaptığın bütün işlemlerde iptal olacaktır.

The tip of the tongue taking a trip of three steps down the palate to tap, at three, on the teeth. Lo. Lee. Ta.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Media
    Media's avatar
    Erkek
    hazır konu bulmuşken bende sorayım bu  layerda kestıgımız yerı nasıl kuculturuz ? Kestıgım yer koyacagım yere cok buyuk gelıor ayarlamayı nerden yapcaz :)

....
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiUyeOlamadim
    BiUyeOlamadim's avatar
    Erkek

Mesaj media_center tarafindan 1 Nisan 2008 (Salı) tarihinde yazildi.

hazır konu bulmuşken bende sorayım bu  layerda kestıgımız yerı nasıl kuculturuz ? Kestıgım yer koyacagım yere cok buyuk gelıor ayarlamayı nerden yapcaz :)

Sol barda Move Tool'a tıkladığında ( küçültmek istediğin layer seçili olması lazım) üstteki sekmelerin altında Show Transform Controls diye bir seçenek var. Onu seçtiğin zaman büyük layerının kaba hatlarda seçili olduğunu ve küçültmeye hazır olduğunu görürsün. Saygılar. 

The tip of the tongue taking a trip of three steps down the palate to tap, at three, on the teeth. Lo. Lee. Ta.
Toplam Hit: 1212 Toplam Mesaj: 5