folder Tahribat.com Forumları
linefolder Grafik - Animasyon - Flash - 3D Modelleme
linefolder Photoshopta Meyva İçine Meyve Nasıl Yaparm Örnek Var

Photoshopta Meyva İçine Meyve Nasıl Yaparm Örnek Var

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anaconda
    anaconda's avatar
    Erkek

sadasfa

hocalarım meyva içine meyvaları boyle nasıl koyarım

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mamii
    mamii's avatar
    Erkek

5.resmi düşünürsek;

- Önce yarım elma resmin olacak

- Bir de yarım portakal

- Bu portakalın iç resmini magic selection tool(gibi bir şeydi) ile seçip keseceksin

- Elmaya yapıştıracaksın..

ÖSS maratonu başlıyor. Dershane de başladı. Bir süre TBT"de yokum. Seneye kaldığım yerden devam =)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    iki resmi üst üste getir saolda layer menüde opacity değerini düşür

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiUyeOlamadim
    BiUyeOlamadim's avatar
    Erkek
    Lasso tool'lardan biriyle güzelcene seçiceksin daha sonra istediğin boyuta getirip asıl meyvenin içine koyucaksın. Fazla zor bir şey değil. Önemli olan kesilmiş meyvelerin açısını denk getirmek. Onu Move Tool ile transform ederek ayarlayabilirsin.

The tip of the tongue taking a trip of three steps down the palate to tap, at three, on the teeth. Lo. Lee. Ta.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

önce boş bir fotoşop sayfası aç

sonra resimleri bu sayfaya çağır

fotoşop layer ( katman mantığıyla çalışır) her resim diğerinin altında ya da üstündedir

üzerinde çalışacağın resmin layerine git ( sağ tarafta layers penceresi vardır hnagisine tıklarsan oraya geçersin )

Pen aracıyla keseceğin kısmı çevir ( workpath oluştur) çizgi kapanınca  hemen sağ tıkla make workpath seçeneğini işaretle

çizginin üzerinde karıncalar yürümeye başlar

tekrar sağ tıkla 

make layer via cut ( keserek yeni bir layere  seçimdeki kısmı atar ) veya .. via copy yap ( seçimi layere kopyalar fakat oricinal resme zarar vermess )

fazlalık layeri layers penceresinde tutup adlt taftaki çöpkutusuna götürürsen siler  göze tıklarsan görünmez olur vs vs..

diğer resmi de kes aynı şekilde...

hangisinin altta ya d aüstte olmasın istersen Layers penceresinden alta ya da üste sürükle 

Büyüklüğü ayarlamak için V ye bas  (Move tool  )

tüm ayarları yaptıktan sonra görünmesini istemediğn layerleri kör et 

Layers menüsünde merge visible yap

resmini kenarlarını kırp C crop

save as ... 

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek
    bak ben sana anlatiim. örnekle anlatiyim istersen mesela elmayı armutun üzerine yapıcaksın. ilk önce armutu alt layera kor daha sonra onun şeklini alcak meyveyide o layerın üstüne gelicek şekilde hizala. daha sonra alttaki layerın beyaz yerlerini sil sadece meyve kalsın. ondan sonra üstteki layera ger sağ tıkla create cliping mask de üstteki şekil alttaki şekle göre görüncek. yapamazsan haber wer.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anaconda
    anaconda's avatar
    Erkek
    tamama hocamlarım halledildi saolasın
Toplam Hit: 1315 Toplam Mesaj: 7