Photoshopta Yazi Yazamiyorum!!! :S
-
Bugun PS i actim ve bi resim uzerinde calisirken resmin bi yerine yazi eklemem gerekti. sol tarafta bulunan kutudan (T) ye tiklayarak yeni bir yazi alani olusturdum fakat her ne yaptiysam bi turlu kutunun icine yazi yazamiyorum :S Arkadaslar sizinde basiniza bole sey geldimi? Sorun ne olabilir acaba, yardimlarinizi bekliyorum :(
-
olayı bıraz daha acarsan yardımcı olabılırız photoshop kacı kullanıyorsun ne tarz bı resmın uzerıne yazı yazmak ıstıyorsun yazdıgın yazının buyukluk kucukluk oranlarına bak olmadı photshopu kaldır yenıden kur;/
-
yaw ben PS CS3 kullanioyrum. aslinda sadece resim uzerine degil, hic bi sekilde yazi yazmama izin vermiyor. bos bi sayfa actim, sol taraftaki alandan (T) ye tikladim ve bos sayfa uzerine yazi yazacagim alani olusturdum. fakat, yazi yazmak icin tikliyorum ama imlec olusmuyor. yani aktif degil
-
aslinda bu sorun yaptigim son PS guncellemesinden sorna oldu :S Acaba bi onceki versiyona geri dondurebilme sansimiz var mi??
-
hoca sen en basıtınden garanti çözüm kaldır yeniden kur....
-
veya ekle mailii ordan konusalım ayrıntılı anlatırsan belkı yardımım dokunun e-mail: my_krey@hotmail.com
-
Arkadaşım tahminimce yazdığın yazıları resmin altına atıyorsun sol kısımda layer var orada senin yazın t olarak görünür onu layerların en üstüne taşı yazı ortaya çıkacaktık !!!!
-
Yazı tipi büyüklüğü fazla olabilir, o zaman yazarsın ama harfler gözükmez. Yani yazı kutusundan büyük olmucak yazı tipi büyüklüğü.
Değiştirerek dene. Herflere bas, yazmazsa ctrl+a yap görmediğin yazıyı seçersin :) sonra değiştir büyüklüğü.