Photoshoptan Anlayan Arkadaşlar Bi Yardımcı Olabilirmisiniz?
-
Merhaba arkadaşlar. Dün yaptığım bi tasarımı kaydettikten sonra sabah açtım fakat tasarımım da bütün layerler kitlenmiş durumdaydı tek bir backgroud layer ı olarak gözüküodu. Ve şu anda üstünde hiç bir değişiklik yapamıyorum. Unlock yapabilirmiyiz layerları yoksa giden gittimi?
Şimdiden çok teşekkür ederim:) -
hocam psd yi bi koy buraya bakalım
-
Ctrl + E komutu layerleri birleştirir. psd den geri al (Ctrl + z) yapabiliyorsan kurtarabilirsin belki başka yolunu bilmiyorum henüz :\
-
kardes dosyayi yeni actiginda tek layerse gecmis olsun yok acip biraz calistiktan sonra olduysa history den duzeltebilirsin.
-
kardesim senin nerede yalnıs yaptıgını soyleyeyim...
kaydettigin dosya jpeg olarak uzerine kaydettin buyuk ihtimal... senin onu psd uzantılı bir dosya olarak yane ps belgesi olarak kaydetmis olman lazımdı. ctrl+s yaptın ve kapatıp cıktın sanırım.
.psd uzantılı dosyayıda kaydettim diorsan onu ac ps de o zaman layerlerin duruor olur, yane tek background olarak gozukmez... ama tasarımını jpeg uzerinden acarsan tek bir layer olarak gorursun... tasarım demielimde calısmanı deilim biz :D bunları bilmiorsan tasarım dememeliyiz dimi :D
olmadı bana pm at...
-
öncelikle ilgilenip cvp yazdığın için teşekkür ederim. Ama dediğim gibi TASARIMIMI nasıl kaydetmem gerektiğini ve uzntısının ne olması gerektiğini gayet iii bilerek kaydettim. fakat nedenini bilmediğim bir şekilde sabah o psd uzantılı formatı açtığım zaman sadece background olarak kaydedilmiş oldugunu gördüm. Eğer buna rağmen bi yorum yapıcaksan başım üstüne.....
-
aga tasarımını ac ve history bölümüne bi bak ordan düzeltmeye calıs düzelmezse baskada bi kurtarma yöntemi oldugunu sanmıyorum.tasarım senin için önemliyse eger düzeltemezsen allah sabır versin demekten kendimi alamıyorum kolay gele:S
-
belki son yaptığın hareket resmin modunu değiştirmek olabilir oyüzden dir
rgb den cmyk ye yada ne bilim grayrace felan çevirip öle kaydetmişsindir çünkü resim renk ayarlarınla oynayınca düzleştirilsinmi(flatten) diye soruyor