Photoshop'u Düzgün Nasıl Öğrenirim?
-
arkadaşlar işe gircem. ama aynı zamanda photoshopta istiolar az buçuk biliorum dedim. Nasıl öğrenirim bu meledi autocad filan biliorumda bunu öğrenmem lazım rezil olmuyum. Siz öğretirsiniz filan dedim gerçi tamam dediler ama biraz bilgi sahibi olmam gerek ya CS5 yükledim şimdi pc ye . İnternet istesine filan koymaklık resmler yapılcak satış pazarlama gibi
-
Sanalkurs yaz Google'a.. Oradaki derslere çalış. Videoları izle böyle kavrarsın :)
-
archair23 bunu yazdı:
-----------------------------
arkadaşlar işe gircem. ama aynı zamanda photoshopta istiolar az buçuk biliorum dedim. Nasıl öğrenirim bu meledi autocad filan biliorumda bunu öğrenmem lazım rezil olmuyum. Siz öğretirsiniz filan dedim gerçi tamam dediler ama biraz bilgi sahibi olmam gerek ya CS5 yükledim şimdi pc ye . İnternet istesine filan koymaklık resmler yapılcak satış pazarlama gibi
-----------------------------usta forumda photoshopta eğitim seti var onu indir tamamen türkçe anlatım
http://www.tahribat.com/Forum-Adobe-Photoshop-Cs5-Gorsel-Egitim-Seti-Turkce-Tek-Link-126541/1/adobe/
-
ilk hayalgücünü geliştirmekten başlayabilirsin,Onun yanında ilk başta araçları öğrenmenlazım , ne işe yaradıklarını.Ondan sonra hangi işte yoğunlaşmak istiyosun, photomanipilasyonmu yapacaksın, afişmi tasarlıyacaksın, sitemi tasarlayacaksın, logomu tasarlayacaksın,kişisel tasarımlarmı hazırlayacaksın,çizimmi yapacaksın.Bunu belirle ve 2,3 konu seçebilirsin.Daha sonrasında derslere başla.
-
işte sorunum şu araçları bilmiyorum programın arayüzünü hakkında bilgi sahibi değilim
-
archair23 bunu yazdı:
-----------------------------
işte sorunum şu araçları bilmiyorum programın arayüzünü hakkında bilgi sahibi değilim
-----------------------------hocam arayüzünü 2 günde kurcalayarak çözersin. aç sıradan deneme şeklinde.
güzel bi font indir mesela yazı yaz sağ altta yazının üstüne sağ tıkla blending options yerinde o yazdığının yazının özellikleri çıkıyor. işte gölgesidir, desenidir bunlarıda kurcala.
birde http://www.photoshopkiss.com/ şu sitedeki örneklere bak. adım adım nerden ne yapıcagını gösteriyorlar. ondanda kafanda bişeyler kalır.
en kötü "biraz" kelimesi göreceli bi kavramdır, keh keh keh dersin :)
-
Denemeler yaparak rahat rahat öğrenirsin araçları hocam. Bu linklerede bakarsan daha kolay öğrenebilirsin:
-
çizdim.
banada lazımdı iyi oldu