folder Tahribat.com Forumları
linefolder Grafik - Animasyon - Flash - 3D Modelleme
linefolder Photshopta Flash Lı Template Çalıştıramadım

Photshopta Flash Lı Template Çalıştıramadım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

template monster ın 11218 nolu templatesini bi siteden aldım neyse düzenlicem phtoshop a atim düzenleyeyim kolay olur dedim. aldım imageready le düzenledim falan filan. her şey bitti sıra kaydetmeye geldi...

şimdi "save optimized as"  diyerekten saveliomuşuz bende aynen yaptım ama ne hikmettirki benim flash olan template birden image dan oluşmaya başladı ve flash lı olan hiç bi yeri çalışmadı? böyle templateleri image ready yada photoshop ta düzenliyemiyoz mu ? düzenliyoruz PSD dosyları da vardı içerisinde yoksa adamlar sadece resimler için PSD lerini bırakmazlar herlade. uzun lafın kısası nasıl yapıcam ? 

Living Death
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Empyrium
    Empyrium's avatar
    Erkek
    hocaaaaaam :D kusura bakma yanlış anlama beni ama güldüm baya.. psd dosyalarını photoshopta düzenleyebilirsin ama fla ve swf dosyalarını photoshopta düzenleyemezsin.. Templatemonsterdan indirdiğin template'in içinde psd dosyası vardır.. onu düzenle save for web olarak kaydet herhangi bi html düzenleyicisinde düzenle linklerini vs.. Ama flash olmaz.. yakında templateler nasıl düzenlenir onun videosunu çeker koyarım..

Konuşsam tesiri yok , Sussam gönül razı değil..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legendary
    legendary's avatar
    Erkek
    O düzenlediğin dosyayı png yap.Template paketinin içinden çıkan fla yı flashta aç import yada update et ilgili resimle değiştir.sonra fla yı export et swf ye...

yaratıcılık uçmak değil konmaktır...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CipriX
    CipriX's avatar
    Erkek

Sothink swf quickeri indir Sonra bana pm at sana serialini vericeğim (belirli kişi serial girdiğinde serial patlıyor ondan pm ile vericeğim) .swf dosyanı Sothink swf quicker ile aç.. Aşşağıdaki resimlere bak senin için basitçe anlatayım

-

-

-

-

-

Umarım Anlatabilmişimdir..

if else while vs.
Toplam Hit: 954 Toplam Mesaj: 4