PHP - Mssql Bağlantısı Olmuyor
-
Arkadaşlar mesela
$host = "KAZEKAGE\SQLEXPRESS";
$user = "sa";
$pass = "asdas";
$database = "kazekage";
@mssql_connect($host,$user,$pass) or die("MsSQL Bağlantısı Sağlanamıyor...");
mssql_select_db($database) or die("Veritabanı bağlantısı sağlanamıyor...");herşey Düzgün Ayar.php acınca bişi gözükmüor tamam
Ama $pass değiştirince 1245 yapıncada Ayar.php sayfasında bişi gözükmüor Xampp Kurulu php iniden mssql.dll Yi düzelttim sorun ne olabilir ?
Şimdiden Teşekkürler
-
Gece Açtım tabi UP
-
Kazekage bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaşlar mesela
$user = "sa";
$pass = "asdas";
$database = "kazekage";
mssql_select_db($database) or die("Veritabanı bağlantısı sağlanamıyor...");herşey Düzgün Ayar.php acınca bişi gözükmüor tamam
Ama $pass değiştirince 1245 yapıncada Ayar.php sayfasında bişi gözükmüor Xampp Kurulu php iniden mssql.dll Yi düzelttim sorun ne olabilir ?
Şimdiden Teşekkürler
-----------------------------$host = "KAZEKAGE\SQLEXPRESS";
$user = "sa";
$pass = "asdas";
$database = "kazekage";
$baglanti = mssql_connect($host,$user,$pass) or die("MsSQL Bağlantısı Sağlanamıyor...");
mssql_select_db($database, $baglanti) or die("Veritabanı bağlantısı sağlanamıyor...");busekilde calisir.
-
sniperscope bunu yazdı:
Kazekage bunu yazdı:
Arkadaşlar mesela
$user = "sa";
$pass = "asdas";
$database = "kazekage";
Şimdiden Teşekkürler
-----------------------------$host = "KAZEKAGE\SQLEXPRESS";
$user = "sa";
$pass = "asdas";
$database = "kazekage";
$baglanti = mssql_connect($host,$user,$pass) or die("MsSQL Bağlantısı Sağlanamıyor...");
mssql_select_db($database, $baglanti) or die("Veritabanı bağlantısı sağlanamıyor...");busekilde calisir.
-----------------------------hocam denedim bunuda
Fatal error: Call to undefined function mssql_connect() in C:\xampp\htdocs\skilup.php on line 6 Hata bu $baglantinin olduğu satırda Sorun fvar diyor
-
host localhost değilmi ?