Php 5.3.19 Ve Header('Location:') Problemi
-
ilgili php satırı aşşağıdaki gibidir.
get_config();
$note = $_POST['note'];
$c_id = $_POST['id'];
$addnote = "insert into notes (ID, note, c_id) values ('', '$note', '$c_id')";
$add = mysql_query("$addnote");
if ($add){
header('Location:details.php?id=$c_id¬estat=success');
}
else {
header('Location:details.php?id=$c_id¬estat=failed');
}
php 5.4 te sorunsuz çalışmakta bu kod fakat php 5.3 versiyonlarında hiçbir tepki vermiyor bembeyaz bir sayfada kalıyor. 2 gündür yaptığım araştırmalar sonucunda birçok kişi bu sorunla karşılaşmış fakat ingilizcem yeterli olmadığı çözümleri anlayamadım. bunun çözümünü bilen varsa yardımcı olsun :)php 5.4 kullan sende gibi bir yorum yapıcak adam hiç yorum yapmasın koskaca sunucuyu php 5.4 e çekmem çok daha büyük bir problem hem stabil değil hemde tüm sitelerin tek tek elden geçmesi gerekir :)
-
hallettim işine yarar başkasının
hatalayı incelediğimde tanımlanmış bir header bilgisi gönderiyorsunuz falan filan gibi birşey çıktı biraz araştırınca
ilgili kod parçacığının (ben direk php sayfasına entegre ettim)
ob_start();
sonunada
ob_end_flush();
yazınca cillop gibi oldu
-
//baglantı kısmı $note = 40; $c_id = 1; $addnote = "insert into deneme (id, notu, c_id) values ('', '$note', '$c_id')"; $add = mysql_query("$addnote"); if ($add){ echo " < ="text/" ="""">// "; } else { echo "Bir şeyler yanlış"; }erc tarafından 15/Ara/12 15:07 tarihinde düzenlenmiştir -
erc bunu yazdı
//baglantı kısmı $note = 40; $c_id = 1; $addnote = "insert into deneme (id, notu, c_id) values ('', '$note', '$c_id')"; $add = mysql_query("$addnote"); if ($add){ echo " < ="text/" ="""">// "; } else { echo "Bir şeyler yanlış"; }hocam amac header neden çalışmadığını bulmak sorun yönlendirmek olsa binlerce yol bulunur