Php-Asp Portal

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Avukat
    haybeci
    haybeci's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar ben bu sitenin portalı gibi yani asp portal ya da php portal kodlamak istiyorum basit bişi de olsa yani yapmak istiyorum mesela www.weburfa.com daki aybulut portal gibi bir portal kodlamak istiyorum nasıl olacak bi yardım edin hangi programla falan yardımlarınızı bekliyorum portalı kodlarsam paylasacam :D

Dünyada kendi işkence örneklerini sergilememiş ulus ve dönem hemen hemen hiç olmamıştır. Ancak ne insanlar değişmişlerdir ne de olaylar ve sonuçları.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek
    anlasilan?nese..kodlamayi gec :) yasir portal bi bak derim..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    connectus_erectus
    connectus_erectus's avatar
    Erkek
    öyle programla falan kodlayamazsın, asp, php bunlar web programlama dilidir önce bunları öğrenmen lazım tabi html bilmen de lazım güzellik olsun diye css yi unutma, az buçuk da sql bilsen iyi olur. yani en azından select * from tablo dan daha fazlasını. ama yok ben portalı öylesine bi sitem olsun diye istedim diyosan www.aspindir.com dan hazır asp portallara bakabilirsin
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Avukat
    haybeci
    haybeci's avatar
    Erkek
    hacı ben dreamweawer falan duydum hazır  deil kendim yazıcam ya

Dünyada kendi işkence örneklerini sergilememiş ulus ve dönem hemen hemen hiç olmamıştır. Ancak ne insanlar değişmişlerdir ne de olaylar ve sonuçları.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    bkz :  http://www.aspdepo.org

ayrıyetten  : Foxxly Portal 2 benim yaptığım portal

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Avukat
    haybeci
    haybeci's avatar
    Erkek
    hacı bak ya bende böle bi portal yazayım bi öğret pls

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By1GKaL
    By1GKaL's avatar
    Erkek

Tahribat Forum
    Odev / Bilimsel Döküman
          Php-Asp Portal

konu yanlış yerde :D

foxxly portalın çok güzel içeriği var ama biraz daha tema için kassan süper bi portal olur bence

gerçi ben o kadarınıda yapamıyorum ama neyse  

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Avukat
    haybeci
    haybeci's avatar
    Erkek
    hacı dün nereye açacagımı baktım dedim heralde her şey aynı yere:D oraya açtım ama sonradan baktım yerleri ayrıymıs bende öyle açtım ama taşıma olsaydı taşıycaktım konuyu olmadı taşıma yokmus saglık olsun bi daha açmıycam

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Arkadas ilk basta tasarlaman gerekiyor bunun icinde fireworks ve dreamweaveri kullanabilirsin.Hatta flashi bile kullanabilirsin.Fireworkste tasarladiktan sonra her buton icin ayri ayri yapiosn icinde ne olmasi gerekiosa falan daha sonra kaydederken dosya+export+jpg and html secenegini tikliyorsun osana html olarak kaydediyor o html sikkina sag tiklayip birlikte ac diyrsun ve dreamweaveri seciorsun burada asp kodlarinida kullanabilirsin bilgin varsa hepsie ayri ayri html olarak kaydettikten sonra aciorsun dreamweaverde tek tek butonlari yonlendiriosun o html dosyalarina.Insallah anlatabilmisimdir

https://t.me/pump_upp
Toplam Hit: 2412 Toplam Mesaj: 9