folder Tahribat.com Forumları
linefolder Asp - Php - Cgi - Perl
linefolder Php Bilen Ogrenci İcin Ek Gelir

Php Bilen Ogrenci İcin Ek Gelir

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bizim ile disaridan calisacak yaptigi is basina para alacak. php bilen ve ogrenci olmasi tercih olacaktir fakat cok fark etmiyor. Bir yada iki arkadasa ihtiyacim var. 

Sitede pesimist ile calisiyordum 10 numara birisi ve cok caliskan malesef arkadas hayatini kaybetti diye dusunuyorum 1 aydir ulasilamiyor. Olduysede ins mekani cennet ola.  Olmedi saklaniyorsa hakkini helal etsin :)

+1 404 345 12 87 whatsapp dan ulasirsaniz. yada serkan.turan011@gmail.com    tsk ederim. 

Ucret kismini pesinen soyleyeyim de kimsenin hakkina girmeyeyim. Misal olarak sitede bir duzenleme yapilacak basit bir sey ise 5 lira veriyordum islem basina neye gore belirliyorsunuz derseniz kendimde baya php bilgisine sahibim fakat bu konu ile ugrasamiyorum malesef.  Eger is buyuk uzun yada vakit alici birsey ise ortak kararlastiriyorduk. Bir kucuk ornek vereyim olganin cozmesi uzun surer islerede ben extra odeme yapiyordum misal ugrasiyor 1 saat fakat bitiremiyor ben ona iki saatlik bir odeme gondermeye calisiyordum memnun etmesi acisindan.  

Sunuda dip not olarak belirteyim pesimistzombie / olgan yazdiklarimi goruyorsa kendi yorumunu yapsin hic madur etmedim. 

Ayni sekilde yine siteden abdullah diye bir arkadas ilede calisiyorum. 

Toplam Hit: 593 Toplam Mesaj: 1
php