Php Botlar
-
arkadaşlar php forum kurduk ama sexs sitelerinin linkleri geliyor siliyoruz tekrar geliyor bunları engellemek için ne yapmalıyım lütfen yardım.
-
Basitçe IP ban atmayı denedın mı ?
Yada keyword le değiştirme olayını:
Kodlar arasında mesaj girdisinin arasında tanımlanmış input a,
sex girdisini "Çok ayıp çok" gibi bir değere değiştirmesini girebilirsin...
-
yönetim panelinin neresinden değiştirecem acep yardımcı olurmusun biraz acemiyimde sevgili mürid.
-
Abu kurdugun forum ne onu soylesen yardımcı olsam bende ?
Ayrıca panelle fln alakası yok bu işin...
-
php forum kardeş bu hazırlar varya onun gibi ama hostumda.ama bot giriyo sexs sitelerinin linkleri falan her forumda var heralde benimkine girmiyodu en sonunda benimkinede girdi.hosttan mı engelleyecem.
-
Abi anlaşamıyoruz biz...
Ben diyorumki, tam olarak forumun surumunu ve modelini soyle ben sana kodları yazıp vereyim...
Onemli değil...
1- Uyelik alırken ya admin onayı koy, yada goruntu dogrulama koy...
2- Su anda sitede uyeligi bulunan botları banla...
3- Kafan yerine geldiginde tam olarak sitendeki portalın versiyonunu ve ne oldugunu yaz bende yardım edebileyim...
4- Hostundan rica et, o IP leri banlasın...
5- Kendi portalından da o IP lere erişim yasagı koy...
-
hangi sitelermiş onlar?
-
Musket bunu yazdı:
-----------------------------Abi anlaşamıyoruz biz...
Ben diyorumki, tam olarak forumun surumunu ve modelini soyle ben sana kodları yazıp vereyim...
Onemli değil...
1- Uyelik alırken ya admin onayı koy, yada goruntu dogrulama koy...
2- Su anda sitede uyeligi bulunan botları banla...
3- Kafan yerine geldiginde tam olarak sitendeki portalın versiyonunu ve ne oldugunu yaz bende yardım edebileyim...
4- Hostundan rica et, o IP leri banlasın...
5- Kendi portalından da o IP lere erişim yasagı koy...
-----------------------------kardeş sürümünü bilmiyom altında şunlar yazıyo