folder Tahribat.com Forumları
linefolder Asp - Php - Cgi - Perl
linefolder Php De Baya Geliştirdim Kendimi Ama Açık Bir Sürü Kod Yazıyorum.

Php De Baya Geliştirdim Kendimi Ama Açık Bir Sürü Kod Yazıyorum.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek

Arkadaşlar çok korkuyorum..

Php 1,5 ay oldu başlayalı...

Üyelik sistemi ziyaretçi defteri felan yapabiliyorum ama sorun şu her gün araştırıyorum php ile ilgili bi şeyler 

bir sürü bir sürü açık kod yazmışım...

En basitinden       id          kullanıcı adı                şifre

1           zxone                         123456

Böle kayıtlı kullanıcı var diyelim üyelik yaplırken adam başına bi boşluk bırakarak yine admin diye bi üyelik alabiliyo mesela...

En ufağından bu bile bi açık sonuçda ben bunu bile bilmiyodum rastgele bi sitede öğrendim ben nasıl yapacam bu işi çok karamsar oldum.

Kodlama açıkları çok fazla, site tamam diyecem gönderecem ertesi gün index atılmış olacak nasıl yapacam bu işi 

Kaynak kodları açıksız nasıl yazacam yada en az açıkla ... Bunları içeren makaleler varmı bildiğiniz yada bunların toplandığı bi site ...

Şu kodu şöle kullanma böle kullan. 

SESSİON kullan yada cokie kullan ama şuna dikkat et tarzında bunların açıklandığı bi site...

Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar nasıl daha fazla ilerletebilirim ben bu php yi ... 

İlla kursuna mı gitmem lazım yada üniversitedemi okumamma lazım .. çıldıracam ..

Php for SEO nun ardından Php for Gcode (CNC)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

hoca

$isim=' blablahebe ' ;

echo trim($isim) ;

1 yıldır phpye değimiyorum ama trim fonksiyonu işini görür :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek

kardeşim düzeltim zaten onu sağol biliyodum yani araştırırken gördüm onu düzelttim ben örnek verdim sadece kardeşim

Böle kim bilir kaç tane var hadi bunu şans eseri gördüm düzelttim ama diğerini nasıl yapacam ya sonraki ya sonrakini nasıl olacak bu iş anlamadım ki ben ?

işte bunları içeren döküman site arşiv arıyorum

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Zxone bunu yazdı:
    -----------------------------

kardeşim düzeltim zaten onu sağol biliyodum yani araştırırken gördüm onu düzelttim ben örnek verdim sadece kardeşim

Böle kim bilir kaç tane var hadi bunu şans eseri gördüm düzelttim ama diğerini nasıl yapacam ya sonraki ya sonrakini nasıl olacak bu iş anlamadım ki ben ?

işte bunları içeren döküman site arşiv arıyorum

-----------------------------

yaw kusura bakma direk yazmışım okumadan buyur

http://www.php.web.tr/

http://www.aventgrup.net/?islem=Dokumanlarimiz&Bolum=AventProg&Konu=Php

ayrıca sana tavsiyem tahribatta yada ceviz.net gibi forumlarda php konularına bak.ORada sorunlar, çözümler falan oluyor dökümanlarla öğrenemeyeceğin şeyleri orda rahatlıkla öğrenebilirsin güvnelik şu bu

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek

kardeşim php ile genel bilgiler çoğu yerde var ama ben açıkların yazıldığı bi şeyler arıyorum döküman gibi...

Yani forumlarda genellikle şunu nasıl yaparım bu kodum neden çalışmıyo tarzında sorular var....

ceviz.net güzeldi adam şunlara şunlara dikkat edin demiş o tarz site varmı bildiğiniz. :S

Toplam Hit: 901 Toplam Mesaj: 5