folder Tahribat.com Forumları
linefolder Asp - Php - Cgi - Perl
linefolder Php De Tarihlere Göre Sıralama (Yardım Lütfen)

Php De Tarihlere Göre Sıralama (Yardım Lütfen)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wm-t
    wm-t's avatar
    Erkek

merhaba arkadaşlar benim veritabanımda yazılar diye bir fieldım war ve bunun yanında tarih die  bir fieldım daha war .

şimdi yapmak istediğim şu

yazıları ocakta yazılanlar şubatta yazılanlar martta yazılanlar ...  die ayımak ama bir türlü yapamadım yardımcı olursanız sevinirim ..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

wm-t bunu yazdı:
    -----------------------------

merhaba arkadaşlar benim veritabanımda yazılar diye bir fieldım war ve bunun yanında tarih die  bir fieldım daha war .

şimdi yapmak istediğim şu

yazıları ocakta yazılanlar şubatta yazılanlar martta yazılanlar ...  die ayımak ama bir türlü yapamadım yardımcı olursanız sevinirim ..

-----------------------------

$yazisor = mysql_query("select * from yazilar where tarih='mart' ORDER BY id DESC")

while ($yazicek = mysql_fetch_array($yazisor){

$yazi = $yazicek['yazisim'];

echo $yazi; // Mart ayındaki yazıları yazdırır

}

hocam mysql deki kullandıgın isimleri bilmiyorum kafama göre yaptım kendine göre düzenlemen gerekiyor

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wm-t
    wm-t's avatar
    Erkek

ya ama ay die field yok date war timestamp cinsinde oda 2010-02-27 18:03:45 şeklinde kaydedio verileri

Toplam Hit: 769 Toplam Mesaj: 3