folder Tahribat.com Forumları
linefolder Asp - Php - Cgi - Perl
linefolder PHP 'De Veri Çağırmak Yardım!

PHP 'De Veri Çağırmak Yardım!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Avukat
    haybeci
    haybeci's avatar
    Erkek

selam arkadaşlar, 

bir sayfa içerisine sütun içine bir kelime yazılıp çağırma butonuna bastığımızda kelimenin karşılığı olan cevabın sütunun altında görünmesini istiyorum. ara.php ve bul.php şeklinde iki php dosyası oluşturmak istiyorum. index de girilen metne bul.php den cevap çıkması için ne tür bir şablon hazırlanabilir yardım ederseniz çok sevinirim. 

Dünyada kendi işkence örneklerini sergilememiş ulus ve dönem hemen hemen hiç olmamıştır. Ancak ne insanlar değişmişlerdir ne de olaylar ve sonuçları.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickalti
    Lightsaber
    Lightsaber's avatar
    Erkek

1.si başlığı düzelt hocam

2.si ara.php dosyasına bir textbox koyarsın formun action kısmını bul.php yaparsın, bul.php de gelen veriyi alıp veritabanında aratırsın sonra onu ekrana yazdırırsın

İnsan; insan olsaydı,insan olmazdı..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

ajax ile yapabilirsin. 

sayfaya jquery yi include et.

sonra formuna bir id ver. formunun submit olayında event.preventdefault ile formun post etmesini durdur. textboxtaki veriyi alıp ajax la bul.php ye gonder dönen veriyi istediğin bir dive yazdırırsın

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hatayi
    hatayi's avatar
    Erkek
    yolbulucu bunu yazdı

ajax ile yapabilirsin. 

sayfaya jquery yi include et.

sonra formuna bir id ver. formunun submit olayında event.preventdefault ile formun post etmesini durdur. textboxtaki veriyi alıp ajax la bul.php ye gonder dönen veriyi istediğin bir dive yazdırırsın

+1

en güzeli ayaks

Tarikat-ı Aliyyeyi Tahribadiyye
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Avukat
    haybeci
    haybeci's avatar
    Erkek

arkadaslar daha başlangıç seviyesindeyim ve dediklerinizi malesef anlamadım :| eğer elinde hazır bi script şeklinde böyle bi şey varsa paylaşırsanız iyi olur. 

yazı yazılacak bir kutucuk ve bir "ara" butonu olacak ve kutucuğa yazı yazılınca altta o yazıya karsılık gelen cümle çıkacak. 

*yardımcı olan arkadaslarımın postlarını not aldım arastırıyorum cok tesekkur ederim.

Dünyada kendi işkence örneklerini sergilememiş ulus ve dönem hemen hemen hiç olmamıştır. Ancak ne insanlar değişmişlerdir ne de olaylar ve sonuçları.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

hocam kaç ay sonra nerden cıktın sen ya :D

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Avukat
    haybeci
    haybeci's avatar
    Erkek
    Shephard bunu yazdı

hocam kaç ay sonra nerden cıktın sen ya :D

:D hocam bu geçen süre zarfında "yaa s.et bilmiyon zaten" deyip kendimi kandırmıştım ama şimdi içime yeniden bi hırs düştü, lütfen :))

Toplam Hit: 902 Toplam Mesaj: 7