Php Dersleri Kategorisindeki Yeni Bloğum Hakkındaki Fikirleriniz
-
Arkadaşlar öncelikle hepinize merhabalar,
Uzun zaman önce boş bulup almış olduğum bir domaini değerlendirmeye karar verdim.Yaz geliyor epey bir boş vaktim olacak php hakkında bildiklerimi yeni öğrendiklerimi aktarmaya çalışıcam.
Temel olarak örnek bir içerik şu şekilde oluyor.
İçeriği anlatan ufak bir makale ardından video ders ile onu destekliyorum.Kullanıcılar makaleleri pdf olarak indirebiliyor.
Sistem olarak blogger kullanıyorum.Bazıları blogger'ı sevmez fakat bana çok uygun geliyor bant sorunu yok indexlenmesi kolay ve herşeyden önce kullanıcıyı boğmayan bir sadeliği var.Bu noktada yapılabilecek değişiklikleri ve fikirlerinizi bekliyorum.
http://www.phpdersleri.org
-
hocam sürekli temelde kalma. temel php anlatan çok web sitesi var.
örnek vermesi açısından c# anlatan bir web sitesi.
burayı çok seviyorum. örnek yazılımlar-kod parçaları da veriyor.
sende örnek uygulamalar yazıp açıklama satırlarıyla anlatabilirsin ileride.
ziyaretçi defteri, sayfalama örnekleri (örnek veriyorum)
hayırlı olsun : )
-
angelofhope bunu yazdı
zaten amacım o raddeye getirmek temelden girip üst seviyeye kadar ilerletmek hatta wordpress ile ilgili de bir kategori açmayı planlıyorum.Tema yapımı filan
-
1234567B bunu yazdı
Arkadaşlar öncelikle hepinize merhabalar,
Uzun zaman önce boş bulup almış olduğum bir domaini değerlendirmeye karar verdim.Yaz geliyor epey bir boş vaktim olacak php hakkında bildiklerimi yeni öğrendiklerimi aktarmaya çalışıcam.
Temel olarak örnek bir içerik şu şekilde oluyor.
İçeriği anlatan ufak bir makale ardından video ders ile onu destekliyorum.Kullanıcılar makaleleri pdf olarak indirebiliyor.
Sistem olarak blogger kullanıyorum.Bazıları blogger'ı sevmez fakat bana çok uygun geliyor bant sorunu yok indexlenmesi kolay ve herşeyden önce kullanıcıyı boğmayan bir sadeliği var.Bu noktada yapılabilecek değişiklikleri ve fikirlerinizi bekliyorum.
http://www.phpdersleri.org
ben bu sıteyı bılıorum kanka guzel calısma olmus demek senın sıte
hayırlı olsun basarılarının devamını dılerım kanka
-
1234567B bunu yazdıangelofhope bunu yazdı
zaten amacım o raddeye getirmek temelden girip üst seviyeye kadar ilerletmek hatta wordpress ile ilgili de bir kategori açmayı planlıyorum.Tema yapımı filan
çok iyi olur hocam. en son 2-3 yıl önce baktığımda türkçe kaynak yoktu ama şu anki durumu bilmiyorum.
seo'dan fazla anlamıyorum ama google blogspot'u seviyordur mutlaka.
-
Güzel hocam böyle temiz eğitici sayfalara ihtiyaç var.Bir de yaptığın örneklerin php dosyalarını da paylaşırsan kullanıcılar açısından daha yararlı olur diye düşünüyorum başarılar.
-
sokoban bunu yazdı
Güzel hocam böyle temiz eğitici sayfalara ihtiyaç var.Bir de yaptığın örneklerin php dosyalarını da paylaşırsan kullanıcılar açısından daha yararlı olur diye düşünüyorum başarılar.
temelde pek bir örnek yapmadığım için dosya paylaşmadım ilerde olacak inşallah
-
Alan adi guzel.
telekom tarafından 13/Haz/13 19:48 tarihinde düzenlenmiştir
Duz bir sirayi takip etmektense piyasanin neye ihtiyaci varsa ona gore yazi yazman daha fazla kullaniciya ulasmani saglayacaktir. Misal guvenlik resmi, bot nasil yapilir gibi konular revactaydi. Araya duzenli ifadeleri, xPath'i de sikistirirsin.
Benim hosuma gidenlerden biri adam 2006 yilinda moduler bir script yazmis. Temeli daha o zamandan o kadar iyi oturtmuski yeni bir ozellik eklemek cok kolay.
Bu tarzda ornekler yazilabilir.
Bir de yazilan scriptlerin demolarini yayinlaman daha da guzel olur. Bknz. Tutorialzine -
Hoca girişte ilk gözüme çarpan görsellik oldu sağlam bir tema ile iyi iş çıkarabilirsin reklamlardan arındırmak çok iyi bir fikir kesinlikle ve ufak bir ayrıntı kod satırları renkli değil diğer blogların aksine o eklenti varmıdır bilmiyorum ama renkli kodlar daha iyi olacaktır. Ve yeni açtığındandır sanırım makaleler kısa olmuş biraz ki anlattığın konular kısa daha derin mevzulara girebilirsen daha iyi olur bu başlangıç kısımları çoğu blogta var zaten ne bileyim yeni başlayanların aç olduğu konular mesela. Ama başlangıç olarak sağlam duruyor eline sağlık.