Php Elephant.İo

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

Murit ve Muridelerim ,

https://github.com/Wisembly/elephant.io Şu kütüphaneyi kullanıyorum..

Not ; Kütüphane amacını söyleyeyim belki kütüphane ile alakalı değil dil ile alakalı bir hatadır.

Nodejs Socket.io ile Php arasında iletişimi sağlıyor. Haberleştirmeyi sağlıyor diyebilirim..

Kodum şudur..

https://github.com/Wisembly/elephant.io/tree/master/example/socket.io/1.x/receiver

Bu kodun aynısını çalıştırıyorum ama hata alıyorum... Acaba benim protocollerde mi sıkıntı var pc de mi bilmiyorum ama Emit edebiliyorum server'a sorunsuz şekilde fakat Receive edemiyorum dataları.. 

Aldığım hata şudur -> 

PHP Notice:  Undefined offset: 2 in C:\xampp\htdocs\SocketClientExample\src\Engine\AbstractSocketIO.php on line 122

Notice: Undefined offset: 2 in C:\xampp\htdocs\SocketClientExample\src\Engine\AbstractSocketIO.php on line 122
    PHP Notice:  Undefined offset: 2 in C:\xampp\htdocs\SocketClientExample\src\Engine\AbstractSocketIO.php on line 123

Notice: Undefined offset: 2 in C:\xampp\htdocs\SocketClientExample\src\Engine\AbstractSocketIO.php on line 123
    PHP Notice:  Uninitialized string offset: 1 in C:\xampp\htdocs\SocketClientExample\src\Payload\Decoder.php on line 95

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

$bytes içerisindeki Array null geliyor onu soruyorum neden null diye yanlış anlaşılma olmasın :/

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek

Nedense içimden bir ses ilk önce npm install ardından npm start bundan sonra PHP serverinda test yapmadın diyor

iyibu! yeniden..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

Yok hocam Sanırım timeout oluyor.. ama tam anlamı ile çözemedim..

Sorun şu ki Emit edebiliyorum Server çalışıyor.. Hatta Client'a da veri gönderebiliyorum ilk 1 dakika fakat sonra Güm...

Sonsuz döngüde bana array geliyor $bytes array'ine ..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

Gerek kalmadı artık :( Şok saçma sapan bir hata yapmışım :( Teşekkürler  :(

MhmdAlmz tarafından 08/Şub/17 10:40 tarihinde düzenlenmiştir

Toplam Hit: 1082 Toplam Mesaj: 5
elephantio