Php Haber Scripi Yazdırılarak
-
Arkadaslar yerel bi haber sitesi kurucam PHP tabanlı bir haber scripti yazdırmak istiyorum ilgilenen yapabilecek arkadaş varsa PM atarsa konuşalım daha önce haber scripti yazdıysa demo ile beraber ortalama aklındaki fiyatı da yazarda r10 dan önce muridlerden yapabilecek olan varsa ilk öncelik burası ortalama 1 ay içinde acmam gerek
-
ibrahimeren bunu yazdı
Arkadaslar yerel bi haber sitesi kurucam PHP tabanlı bir haber scripti yazdırmak istiyorum ilgilenen yapabilecek arkadaş varsa PM atarsa konuşalım daha önce haber scripti yazdıysa demo ile beraber ortalama aklındaki fiyatı da yazarda r10 dan önce muridlerden yapabilecek olan varsa ilk öncelik burası ortalama 1 ay içinde acmam gerek
sıfırdan yazdırma hazır yazılmıs olanlardan al bır sorun oldugunda daha rahat cozerler sorunlarını
-
Açık kaynak olması önemli benim icin
-
Açık kaynak kodlu istediğin şekilde değişikler yapabilirsin. bu konuda gazisoft öneririm ben aldım oldukça memnunum sanada tavsiye ederim. Siverek haber incele fiyatıda 450 TL sen şimdi 2000 Liradan aşağı yazdıramazsın bilgin olsun. Destek konusunda baya ilgililer scripte istediğin değişiklikleri bilgin ve tecrüben dahilinde yapabilirsin :)
-
wordpress varken neden hala böyle şeyler ile kendinizi yoruyorsunuz ki :/
-
sen wordpresin azizliğine uğramamışsın. 150 k haber olan bir wordpress sitesi kastıkça kasıyor.
wordpress hantal bir sistem eklentileri ile iyice hantallaştırılıyor. çok iyi optimize etmek özel sorgularla temayı kodlamak lazım piyasadaki 40 50 tl şik haber wordpress temaları ise malesef bunu sağlayamıyor
-
Arayüzün hazırsa wp ile yapabilirim. 60K yemek tarifi sitesi idare eden müşterilerim oldu.
-
wordpress var. başkasına ihtiyacınız yok. bilen adamlarla çalışın kasmaz siteniz.