folder Tahribat.com Forumları
linefolder Asp - Php - Cgi - Perl
linefolder PHP Hakkında Yardımda Bulunursanız Sevinirim... ! [ Profesyonelce Olabilirim ]

PHP Hakkında Yardımda Bulunursanız Sevinirim... ! [ Profesyonelce Olabilirim ]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sorcerer
    sorcerer's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Ben Hiç Anlamıyorum PHP Bi Kaç Basit Soru Soracam Cvp Larsanız Sevinirim.. Ama Cvp ı Verirken Amatör Şekilde Cvp Veriniz.. Anlamıyabilirim :) Bide O Dosyaları Nereden İndirebilirim.. [ PHP 2.0.8 e Göre  Türkçe Yaması var ]

* 1 PHP de  Rübe Olayı  Nasıl Yapabiliriz  [ Örnek : Yeni Üye , Foruma Alışıyor , Uzman , Bizden , Prof Gibi ]

* 2 PHP de  Avatar Olayı nı Nasıl Yapabilirim.. Benim Kurdugum PHP  de Hiç Avatar Yok Ve Avatar Lar Eklemek İstiyorum Avatarları Hangi Adresten İndirip Foruma Nasıl Yükliyebilirim.. Ve Forumda Bu Avatarları Nasıl Aktiv Hale Getirebilirim..

* 3 PHP de Program İndirme Menüsü , Bazı Sitelerde Görüyorum Program Adı Yazıyor Program Hakkında Gerekli Acıklama Program YApımcısı Programa Puan Falan VAr Menüden direk oLarak Program Eklenebiliyor O Dosya Halinde İse O Dosyayı Nerden İndirebilirim , Nasıl Kurabilirim Ve Sitede Nasıl Aktiv Hale Getirebilirim...

4 PHP de  Forumda Aktif Konular Var Bazı Sitelerde O şekilde Ama Ana Sayfada da başlıkları Var  Ordan Tıklayınca Forumda O Konuya Gidiyor Direk oLarak Onu Nasıl Yapabilirim..

Yardım Ederseniz Sevinirim.. Biraz Fazla Oldu Ama Gerekli Olan Şeyleri Soruyorum..

Coco cola gibiyim hayatın tadıyım, rocco gibiyim çok şekerim, albeniyim bahanem çok, çikolatalı gofretim beni sevmeyen yok!...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    m3rt
    m3rt's avatar
    Erkek

hocam öncelikle senin dediğin şey Phpbb yani PHP programlama dili ile hazırlanmış bir bulletin board...

Öncelikle biraz araştırma yaparsan istediğin herşeye ulaşabilirsin. zaten kolay bi forum sistemidir bu... ama yinede biraz açıklıyım

1-rütbe olayını yönetim bölümünde menünün alt kısımlarına doğru kullanıcı seviyeleri war ordan ayarlıyabilirsin...

2-avatar bulabileceğin birsürü site war... oralardan bulamassan herangibi foumda yürüt... onları avatar klasöründe yeni bi dosya aç içine at. ayarlardan da gerekli ayarları yap...

3- googleda "phpbb hacks" diye arattır çıkan sitelerden gereken eklentiyi indir... o sitelerden phpbb için bi çok farklı eklenti mevcuttur..

4-(bkz: 3)

Toplam Hit: 1206 Toplam Mesaj: 2