Php İçin Sms Api Hizmeti
-
Yapacağım bir site için, kullanıcıları haftalık olarak sms ile bilgilendirmem gerekiyor. php için api servisi veren, tavsiye edebileceğiniz bir firma var mı?
Göndeceğim sms miktarı çok fazla değil. Aylık 100 sms civarı. Sitedeki bazı verileri, üyelerin telefonlarına haftalık olarak ,bilgilendirme olarak göndereceğim. Üye sayım 25:) olacak. Biraz da deneme amaçlı diyebiliriz.
-
Dakiksms kullan hem ucuz hem güvenilir
-
Netgsm'i kullanıyorum fiyat olarak diğer firmalara oranla biraz pahalı ama hizmet almaya başladığında da görebileceğin gibi kesinlikle hakediyorlar aldıkları ücreti.
Aylık 100 sms göndereceksen 1.000 sms başlangıç için 9 tl, o da sana 9 ay yeter.
9 ayın sonunda da 35 tl verip 1.000 sms daha satın alırsın.
Genel olarak çok memnunum, sms gönderdiğimde 10 saniyede gitmiş oluyor.
Xml vs.'de var zaten adamlarda.
-
sağolun. tavsiyelerinizi inceleyeceğim.
-
netgsm bu yönde sektörün lideri kim ne derse desin ücretleri biraz pahalıdır ama kandillerde bayramlarda kampanyaları olur ozaman bol bol ucuzundan alırsan sıkıntı olmaz
Biz 0850 li hat olarak netgsmi kurumsal kullanıyoruz ama smsi mutlucell kullanıyoruz sebebini yazsam uzun sürer :)
-
bi yorum eklemem lazım bu konu bana ileride lazım olacak.
-
Erdem bunu yazdı
bi yorum eklemem lazım bu konu bana ileride lazım olacak.
kesinlikle kardeşim bende sana katılıyorum.
-
netgsm tek geçerim :) Adamlarda kalite var, benimde 850 xxx 53 14 numaram var, sms de aynı hizmeti kullanıyorum.