Php İle Başka Bir Hosttan Dosya Çekme
-
bir hostumda bulunan rar dosyalarını diğer hostuma yollamak istiyorum. dosyaları çekebilen bir php scripti yollarsanız sevinirim...
-
Buremba bunu yazdı:
-----------------------------
bir hostumda bulunan rar dosyalarını diğer hostuma yollamak istiyorum. dosyaları çekebilen bir php scripti yollarsanız sevinirim...
-----------------------------Valla rapidleech rapidden çekiyor hostan hosta aktarımda sanırım ms-dos aracılığıylamı yoksa linuxtaki panel aracılığıylamı ne yapılabiliyordu,ama scriptide vardır belki,bilen biri elinde olan biri verir heralde :)
-
benim amacım da o zaten. 3 hosttan farklı dosyaları indireceğim sonra hepsini bir hosta yollayacağım çünkü diğer ikisinin fazla alanı yok :|
-
Buremba bunu yazdı:
-----------------------------
benim amacım da o zaten. 3 hosttan farklı dosyaları indireceğim sonra hepsini bir hosta yollayacağım çünkü diğer ikisinin fazla alanı yok :|
-----------------------------Valla php ile ilgili hazır kod sitelerinde vardır belki bi kurcala :) bu arada sanırım o hostlar öle bi sürü ufak tefek beleş host sanırım,eer öyleyse ve rapidleech çalıştırıyosa adresi verirmisin :D
-
valla hocam beleş değil kendi kullandığım sitelerimin hostları. az alanları var bana bile zor yetiyor yani kusura bakma :)
ya bu arada bu script zor birşey değil bildiğim kadarıyla. hiç elinde olan yok mu? :S
-
rapidkill tarzı var :S script editlersen bişeyler cıkar