folder Tahribat.com Forumları
linefolder Asp - Php - Cgi - Perl
linefolder Php İle Başka Bir Hosttan Dosya Çekme

Php İle Başka Bir Hosttan Dosya Çekme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek
    bir hostumda bulunan rar dosyalarını diğer hostuma yollamak istiyorum. dosyaları çekebilen bir php scripti yollarsanız sevinirim...

. . .. . ... .
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek

Buremba bunu yazdı:
    -----------------------------
    bir hostumda bulunan rar dosyalarını diğer hostuma yollamak istiyorum. dosyaları çekebilen bir php scripti yollarsanız sevinirim...

Valla rapidleech rapidden çekiyor hostan hosta aktarımda sanırım ms-dos aracılığıylamı yoksa linuxtaki panel aracılığıylamı ne yapılabiliyordu,ama scriptide vardır belki,bilen biri elinde olan biri verir heralde :) 

:)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek
    benim amacım da o zaten. 3 hosttan farklı dosyaları indireceğim sonra hepsini bir hosta yollayacağım çünkü diğer ikisinin fazla alanı yok :|

. . .. . ... .
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek

Buremba bunu yazdı:
    benim amacım da o zaten. 3 hosttan farklı dosyaları indireceğim sonra hepsini bir hosta yollayacağım çünkü diğer ikisinin fazla alanı yok :|

Valla php ile ilgili hazır kod sitelerinde vardır belki bi kurcala :) bu arada sanırım o hostlar öle bi sürü ufak tefek beleş host sanırım,eer öyleyse ve rapidleech çalıştırıyosa adresi verirmisin :D 

:)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek

valla hocam beleş değil kendi kullandığım sitelerimin hostları. az alanları var bana bile zor yetiyor yani kusura bakma :)

ya bu arada bu script zor birşey değil bildiğim kadarıyla. hiç elinde olan yok mu? :S 

. . .. . ... .
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek
    rapidkill tarzı var :S script editlersen bişeyler cıkar

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
Toplam Hit: 1614 Toplam Mesaj: 6