Php İle Mac Adresi Öğrenme
-
Merhabalar, PHP ile yazilmis bir sayfaya giriş yapan kullanıcıların mac adresini ogrenebilirmiyiz? Nasıl? Teşekkürler
-
Kesinlikle öğrenemezsin.
-
Hımmm düşünüyorumda cıkss bunu yapamazsın.
Java olarak bir dosya indirtirsen ki bunun php ile alakası yok java programlamayla var o zaman mümkün olabilir diye düşünüyorum.
Onuda java programcılar çok daha iii bilir.
Php ile yapanı duymadım görmedim.
-
php ile yapamazsin.
php server side dildir. Yani sayfa ziyaretcinin ekraninda gorundugunde senin butun kodlarin calismis ve bitmis ve ciktisinida ona gondermistir.
-
-
Bana da tomtest.net leecher sitesinin sahibi demişti php ile mac spoofing olmaz diye.
Ama belki java ile olabilir -
ie için js+activex, diğer browserlar için java applet yazarak mac adresi alabilirsin.
-
ben de bu tarz bir konu açmıştım asp için ama server-side dillerden olmuyormuş konuda silverlight ile alınabileceğinden bahsedildi aslında karşı tarafa bir eklenti kabul ettirilmeden yapılabilse mesela java ve activex te adam javayı kaparsa activex denetimine izin vermezse olmuyor silverlight için silverlıghtın yüklü olması gerekiyor ben de bilmiyorum bir çare şu konuya göz atabilirsin:http://tahribat.com/Forum-Mac-Ban-Nasil-Yapabilirim-167123/