folder Tahribat.com Forumları
linefolder Asp - Php - Cgi - Perl
linefolder Php İle Mesaj Silme Mantığı

Php İle Mesaj Silme Mantığı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek

Herkese merhabalar,

şimdi php ile basit bir mesajlaşma sisteminde gelen kutum var ve gönderdiklerim var bir mesaj gönderdim diyelim gönderdiklerimden o mesajı sildim bu sefer giden kişi bu mesajı okumadan silinecek ? bunu nasıl engellerim ? 

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurulmac11
    nurulmac11's avatar
    Erkek

mesaj tablosuna bir field ekle 'gonderendenGizle' olsun mesela, gonderen giden kutusundan 'sil' dediginde orayi true yapsin

ayrica, alici okumadan silebilmesi guzel bi ozellik. boylece yanlislikla attigi mesaji silebilir

black implies white, self implies other, life implies death.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    end
    end's avatar
    Erkek
    nurulmac11 bunu yazdı

mesaj tablosuna bir field ekle 'gonderendenGizle' olsun mesela, gonderen giden kutusundan 'sil' dediginde orayi true yapsin

ayrica, alici okumadan silebilmesi guzel bi ozellik. boylece yanlislikla attigi mesaji silebilir

gonderilen mesajların farkli bir tabloya depolanmasi (silme islemi icin) kullanici gizliligi acisindan daha etik olmaz mi :D :D

end tarafından 21/Nis/17 19:49 tarihinde düzenlenmiştir

0x0480 takilin madem ﷽﷽﷽
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emirhan-exp
    emirhan-exp's avatar
    Erkek

gönderilen mesajlar ve alınan mesajlar diye iki ayrı tablo kullan

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coder2
    coder2's avatar
    Erkek
    Ben genelde birbirine yakın iki şekilde çözüyor um bu konuyu ; 1. Yol İki field alanı gonderen_gorecekmi ve alan_gorecekmi adların da açıp gonderen veya alan işlerde ona göre True/False veya 1/0 ile işlem yapıyorum.. 2.yol Tek bir field alanı açıyorum gorunurluk gibi bir isimle. Mesela 1 alan ve gonderen görsün 2 alan göreçek gonderen sildi 3 alan görmeyecek gonderen görecek 4 ikiside görmeyecek gibi bi mantık kuruyorum. Mobilden yazdığım için detay ve örneklere giremedim ama mantığı anlamissindir umarım

Önceleri Kızlar Utanınca Kızarırdı Şimdilerde Kızarınca Utanıyorlar..
Toplam Hit: 960 Toplam Mesaj: 5
php msj