folder Tahribat.com Forumları
linefolder Asp - Php - Cgi - Perl
linefolder Php İle Sisteme En Son Giriş Yapan Kişinin Tarihini Bulma

Php İle Sisteme En Son Giriş Yapan Kişinin Tarihini Bulma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    musa-90
    musa-90's avatar
    Erkek

Müridler bir problemim var.

Veri tabanında kayit diye bir tablom var ve " son_giris_tarihi " diye alanım var formatı date-time yani " 05-06-2013--13:11 "  şöyle geçiyor. Ben bunu sayfada gösteremedim bir türlü

$son_giris=mysql_query("SELECT * FROM kayit,uye WHERE uye.eposta='{$_SESSION['email']}'") or die(mysql_error());

$son_giris1=mysql_fetch_array($son_giris);

echo $son_giris1['son_giris_tarihi'];

Bu kod ile gösteremedim ama " son_giris_tarihi " yazan yere ip yazıyorum ipsini veriyor ama tarihi sayfada gösteremedim. Tabi bu sadece şimdiki sayfaya girşi yaptığı tarihi alıyor acaba şimdi girdiğindeki değilde bir öncekini göstermeyi nasıl yapabilirim acaba ? 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ccaglayan
    Ccaglayan's avatar
    Erkek

uyenin id üzerinden aratıp yazdırmayı denesene hocam bide önerim tarihi time fonksiyonu ile tut ki ileri dönük değişikliklerde rahatlık sağlarsın

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    musa-90
    musa-90's avatar
    Erkek
    Ccaglayan bunu yazdı

uyenin id üzerinden aratıp yazdırmayı denesene hocam bide önerim tarihi time fonksiyonu ile tut ki ileri dönük değişikliklerde rahatlık sağlarsın

Yok hocam onunla alakalı değil sorun denedim o alanı (son_giris_tarihi) alanını bir türlü çekmiyor anlamadım.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ccaglayan
    Ccaglayan's avatar
    Erkek
    musa-90 bunu yazdı
    Ccaglayan bunu yazdı

Yok hocam onunla alakalı değil sorun denedim o alanı (son_giris_tarihi) alanını bir türlü çekmiyor anlamadım.

sql yapısını buraya yazabilme imkanın varmı ona göre bir fikir geliştirebiliriz

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    musa-90
    musa-90's avatar
    Erkek
    Ccaglayan bunu yazdı
    musa-90 bunu yazdı
    Ccaglayan bunu yazdı

sql yapısını buraya yazabilme imkanın varmı ona göre bir fikir geliştirebiliriz

Hocam bu şekilde kayit diye tablom var bide " uye " diye tablom var.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DuPi
    DuPi's avatar
    Erkek

Bende fikrimi yazayım.

kayit_no | son_giris_tarihi | son_ip | uye_no | suanki_ip | suanki_tarih

tablon yukardaki gibi olacak.

üye giriş kısmında login gerçekleştiğinde.

suanki_ip deki değeri okuyup son_giris_tarihi tablosuna atacaksınki şuanki ip ve son ip si karışmasın. diğer türlü hep son ip en son girişi olur.

ip adresleri içinde aynı durum geçerli. işlemleri OnLogin de yapabilirsin :) yani üye login olunca başarılı ise bunlarıda yapsın.

birde çekerken uye_no ile çek 

Ne zaman birşey öğrenmek istesem, Birden Vaktim Kalmıyor ?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Media
    Media's avatar
    Erkek

en son ne zaman girdiği , en sn ne zmn cıkış yapma  tarihini kayıt ederek bulabilirsin ben direk update yapıyorum cıkış yaptığında onu çekerim direk

banada toplu üyelere mail atma  scripti lazım kendime uyarlayabilirim hazır elinde olan var mı

Media tarafından 07/Kas/13 20:01 tarihinde düzenlenmiştir

....
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek

istiyosan teamweaverdan bakıyim bi. normalde çekebiliyor olman lazım

Bittik biz bittik
Toplam Hit: 1252 Toplam Mesaj: 8