folder Tahribat.com Forumları
linefolder Asp - Php - Cgi - Perl
linefolder Php İle Takip Edilen Kişilerin Postlarını Listeleme

Php İle Takip Edilen Kişilerin Postlarını Listeleme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek

Abiler ablalar başlıktanda belli olduğu gibi bir türlü bu algoritmayı kuramadım twitter gibi bir anasayfa düşünün benim takip ettiğim herkesin zaman sırasına göre yazdığı gönderileri listelemeyi nasıl yapıcaz olay şöyle

takip diye tablomuz olsun bundada takip eden ve takiip edilen diye iki sütun olsun ve birde gönderiler diye bir tablomuz olsun bundada  id , gönderen_id , gönderi diye sütunlarımız olsun

şimdi burda takip tablosunda benim takip ettiklerimin hepsinin gönderdiği gönderileri listelemek istiyorum nasıl bir algoritma veya sql kodu ile bunu sağlayabilirim ?

Şimdiden çok teşekkür ediyorum

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stringcompare
    stringcompare's avatar
    Erkek

SELECT gonderi FROM gonderiler WHERE gonderen_id IN (SELECT takip_edilen FROM takip_tablosu WHERE takip_eden=#takip_eden_id)

yanılmıyorsam böyle birşey olacak.

stringcompare tarafından 13/Haz/15 20:40 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

çok alakasız olacak ama senin yarışma ne oldu?

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

IN sorgusuyla yapabildiğin gibi INNER JOIN ile sorgusu ilede yapabilirsin. IN sorgusu belirli bir takip sayısından sonra performans dezavantajı sağlar.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
Toplam Hit: 1247 Toplam Mesaj: 4
php takip sistemi