folder Tahribat.com Forumları
linefolder Asp - Php - Cgi - Perl
linefolder Php İle Veri Çekme Sorunu

Php İle Veri Çekme Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AsortiC
    AsortiC's avatar
    Erkek

Beyler 3 tane tablo bağlantısı yapıyorum herşeyi tam istediğim gibi alıyorum ancak idi başka veriyor Aşşağıda sql kodu var yardımcı olursanız sevinirim

select iss.baslik, iss.id, departman.departman, isdurum.id, isdurum.durumad from isler as iss INNER JOIN departman ON departman.id = iss.departman INNER JOIN isdurum ON iss.durumu = isdurum.id GROUP BY iss.id, isdurum.id

<?php echo $oku ["id"] ?> ile yazdırdığımda isdurum tablosu id geliyor ben ise iss id gelsin istiyorum

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ccaglayan
    Ccaglayan's avatar
    Erkek

as ile atama yapman lazım hocam çünkü id alanını iki kere tanımlamışsın örnek:

select iss.baslik, iss.id as iss_id, departman.departman, isdurum.id, isdurum.durumad from isler as iss INNER JOIN departman ON departman.id = iss.departman INNER JOIN isdurum ON iss.durumu = isdurum.id GROUP BY iss.id, isdurum.id

şeklinde yaparsan $oku['iss_id'] şeklinde ulaşabilirsin.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    AsortiC bunu yazdı

Beyler 3 tane tablo bağlantısı yapıyorum herşeyi tam istediğim gibi alıyorum ancak idi başka veriyor Aşşağıda sql kodu var yardımcı olursanız sevinirim

select iss.baslik, iss.id, departman.departman, isdurum.id, isdurum.durumad from isler as iss INNER JOIN departman ON departman.id = iss.departman INNER JOIN isdurum ON iss.durumu = isdurum.id GROUP BY iss.id, isdurum.id

ile yazdırdığımda isdurum tablosu id geliyor ben ise iss id gelsin istiyorum

<?php echo $oku ["iss.id"] ?> ile gelmiyor mu?

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AsortiC
    AsortiC's avatar
    Erkek
    DrKill bunu yazdı
    AsortiC bunu yazdı

ile yazdırdığımda isdurum tablosu id geliyor ben ise iss id gelsin istiyorum

ile gelmiyor mu?

Yok üstad olmuyor kafayı yedim bi türlü yapamadım

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AsortiC
    AsortiC's avatar
    Erkek
    Ccaglayan bunu yazdı

as ile atama yapman lazım hocam çünkü id alanını iki kere tanımlamışsın örnek:

select iss.baslik, iss.id as iss_id, departman.departman, isdurum.id, isdurum.durumad from isler as iss INNER JOIN departman ON departman.id = iss.departman INNER JOIN isdurum ON iss.durumu = isdurum.id GROUP BY iss.id, isdurum.id

şeklinde yaparsan $oku['iss_id'] şeklinde ulaşabilirsin.

Allah razı olsun üstad oldu :)

Toplam Hit: 766 Toplam Mesaj: 5
sql