Php Ile Yazılmıs Bir Programı Yada Kod Bloğunu Karmasıklastırma?
-
php ıle yazılmıs bir program yada kod bloğunu anlamsız deyımlere cewıren yada yazılan tum kodları degıstıren aynı zamanda degısen kodların calısmasını sağlayan herhangı bır program varmı???bunun ıcınde java scrıpt kodlarını degıstırmek te dahıl...
-
ioncube
-
hocam çalıştırabilmek demek zaten çözmektir.Yani çalıştırılan çözülür.Bu yüzden bence en karışık iş; sınıflar yapmak, bol bol sayfalama yapmak.HE deneyimli kullanıcı oturursa çözer mi ? onuda çözer.
uzun süredir kafamda farklı dil, farklı şey geçiyor.FAceboo, google vs.. böyle yapıyrodur ama oda beni aşar.Yeni cripto, onu sadce benim program okyacakta falanda filanda...Ağır matematik lazım oda bende yok
-
hacı ben yazılmıs yanı calısan bı programı sıfrelemek yada karmasıklastırmak ıstıyorum.cozmek degıl..ioncube bu programda cozmeye yarıyo sanırım
-
azadi bunu yazdı:
-----------------------------
hacı ben yazılmıs yanı calısan bı programı sıfrelemek yada karmasıklastırmak ıstıyorum.cozmek degıl..ioncube bu programda cozmeye yarıyo sanırım
-----------------------------ioncube şifreleme teknigidir. tabi bu şifrelenen dosyanında server tarafından yorumlanabilmesi için kendi loaderı mevcut.web servera ioncube loaderı kurulur ve ioncubele şifrelenmiş dosya çalıştırılır.
ama kırılıyormu dersen çoğu şifreleme algoritmalarının kırılma yöntemleri mevcut.
-
http://www.phpprotect.info/
http://www.zend.com/en/products/guard/
İşlemin adı "obfuscation". Yapacağın aramalarda iyi bir keyword olacaktır.
-
tamam o zaman aradıgım tarzda bırsey.ozetlee elımdekı kodu sıfreleyecek ama serverdakı kodlar calısacbılecek...bana calısan bı lınk versen duacın olurum:)
-
php de if else global for case function....gibi temel seylerı değiştirebilirmiyiz ve bunu değiştirdikten sonra çalıştırabilirmiyiz....yani mesela if(a==b) yerine asfksusı123(a==b) şeklinde kullanabilirmiyiz....ordakı ıfı bu sekılde değiştirebilirmiyiz??herhangi bir fikri olan varmı??
-
azadi bunu yazdı:
-----------------------------
php de if else global for case function....gibi temel seylerı değiştirebilirmiyiz ve bunu değiştirdikten sonra çalıştırabilirmiyiz....yani mesela if(a==b) yerine asfksusı123(a==b) şeklinde kullanabilirmiyiz....ordakı ıfı bu sekılde değiştirebilirmiyiz??herhangi bir fikri olan varmı??
-----------------------------tabiki olur hocam şu şekilde diyelim index.php server tarafında senin asdjhushduashd olsun istek geldiğinde serverda bunu echo 'asdas'; ya çevirip client a öyle yollayabilirsin ama yavaşlatır muhetemelen
-
tabiki olur hocam şu şekilde diyelim index.php server tarafında senin asdjhushduashd olsun istek geldiğinde serverda bunu echo 'asdas'; ya çevirip client a öyle yollayabilirsin ama yavaşlatır muhetemelen
------
tamam onu yapabılırsın ama benım demek ıstedıgım tam olarak o degıl....yanı if deyimini tek degiştirmek istiyorum mesela yanı bır kullanıcı sıtenın source koduna bakınca if yerine jasdkadhasda tarzı bir sey gorsun istiyorum..yanı programın source kodunda if deyımını hıc goremeyecek onun yerıne anlamsız gıbı gorunen strıng parcasını gorecek??bu mumkunmu:))