Php İnfo()

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ya bi site var, adminine acaip uyuzum, gecen sitesine flood yaptim,(aslinda elim bosta oldugu her zaman yapiyorum ya.) simdi bu herifin sitesine girdigin zaman karsinda http://www.killikyapan.com/forum/bb_press/install.php cikiyor. Acaba bu bir acikmidir ? aciksa nasil kullanacaz  ? birde bugun proxy uzerinden sitesine eriseyim dedim karsima php info() bilgileri oldugu gibi cikti... Site word press ile yapilmis. acaba sansimiz varmidir ?

Bilen arkadaslar cevaplarsa makbule gecer.

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek

Adam siteyi daha kurmamış  gir siteyi kur index çak :B:B Veya krumuş install.php yi slmeyi unutmuş girdikten sonra kur işte fakat db yolunu fln bilmen lazım...   

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

yaw haci, cevap icin tesekkur ederim ama cehaletime ver. Tamam install.php orada duruyor ama onu nasil acip okuyacagiz, veya indirecegiz. Karsima cikan bembayaz sayfa..

Aha simdide 403 hatasi vermeye basladi.

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    hiçbişey yapamassın hocam boşa uğraşma :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtgezgini
    tbtgezgini's avatar
    Erkek
    open dns veriyor hocam yapabılıcen tek şey beklemek

...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

sevgili müridcim

Neyine yardım edelim anlamış deilim.Alttarafı bi install.php Adam bi script atmış ftp den ama kurmamış bukadar basit.Anca db adı kullanıcı adı şifre falan bilecenki bunu kurup site açılsın ordan da indexi basarsın ama elinde bu bilgiler olmadan bu install.php işine yaramaz belki bide install php için bazı klasörleri 777 chmod verirse güzel olur oda sonucta alt klasör ana sayfada görünmedikçe amaaan tabi (gerekli klasör deilse) neyse bugünkü yazımın sonuna geliyorum install.php nin işine yaramayacagını belirtiyorum  ve Aklı başında açıklar bulmanı diliyorum.

(gönül abla gibi oldu ama neyse)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Cevap icin tesekkur ettim, bekleyelim bakali, tabi bu arada bende firsat buldukca denyo launch i bu site uzerinde deneyeyim.

Haci cevaplar icin tekrar tesekkur ettim.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Media
    Media's avatar
    Erkek
    hotboy bunu yazdı:
    -----------------------------
    sniperscope bunu yazdı:
    ONEMINUTE bunu yazdı:

sniperscope bunu yazdı:
    yaw muritler 50 kisi bakmis, Allahni seven bir kisi cevap vermis. Habe canlarim, bi el atinda bitirek sunu.

ekle konuşalım   info@kelepirhack.com < Sudan ucuz (: xD

pasam burada saat sabahin 3 u oldu ya, gerci seni msn e ekledim ama yarin gorussek olurmu ?

arkadaş dalga geçmiş kendi çapında, boşuna bekleme,..

muah (:

....
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    risperdal
    risperdal's avatar
    Erkek

hala install.php ye erişebiliyorsan

localhost kullanmayan domain veya ip den mysql servera erişim sağlayan bi yerden host bularak hekebilirsin

Özgür iradeydi şeytanım.
Toplam Hit: 2147 Toplam Mesaj: 9