PHP Kaynaklar&Dökümanlar
-
php için kaynaklar ve dökümanlar paylaşabilirmisiniz , önce htlm mi öğrendim şimdide php öğrenmek istiyorum 0 dan anlatacak kaynak lazım php bitincede c ye başlıyacağım çünkü ikisi birbirine benziyormuş sizce doğru yoldamıyım
-
BlackApple bunu yazdı:
-----------------------------
php için kaynaklar ve dökümanlar paylaşabilirmisiniz , önce htlm mi öğrendim şimdide php öğrenmek istiyorum 0 dan anlatacak kaynak lazım php bitincede c ye başlıyacağım çünkü ikisi birbirine benziyormuş sizce doğru yoldamıyım
-----------------------------Mantık olarak hayır. C dili ne işe yarıyor , PHP ne işe yarıyor , ne alanda kullanılıyor diye aratmayı unutmuşsun.
Senin için faydalı olacak bir link:
-
RootB bunu yazdı:
Mantık olarak hayır. C dili ne işe yarıyor , PHP ne işe yarıyor , ne alanda kullanılıyor diye aratmayı unutmuşsun.
-----------------------------hocam bildiğim kadarıyla php web, C ise masaüstü program dili?
-
-
birde orta seviyesine gelmem için kaç hafta yada kaç ay gerekir tahminen
-
Her gün çalışarak 2 haftada orta seviyeye gelirsin diye düşünüyorum örnekleri iyi incele çünkü kurallar kadar pratik de önemlidir. 2-3 aya düzenli çalışarak baya bişiler yapailirsin.
-
peki öğrendikten sonramı site açim yoksa şimdiden açimi bilgilendirdiğn için tşşkr ederim
-
BlackApple bunu yazdı:
peki öğrendikten sonramı site açim yoksa şimdiden açimi bilgilendirdiğn için tşşkr ederim
-----------------------------localde yaz bişeye benzerse siteyide açarsın
-
BlackApple bunu yazdı:
-----------------------------Hayır kendi yazdığın PHP scriptle site açma , o seviyeye gelene kadar çok var. Sen sadece basit uygulamalar yap localde. Bir site değil de bir sitenin ufak bir bileşeni olabilecek tarzda şeyler. Zamanla üstüne koyarsın.