PHP Kod Hatası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Arkadaşlar ufak bir kod değişimi yaptım. Fakat 1331. satırdakı hatayı bulamadım gıttı iyice sinirim bozuldu. Bunun baska bır cozumu var mı? Aldığım hata ve satır aşağıda bir bakar mısınız? Site göctü resmen :)

Parse error: syntax error, unexpected '>' in /home/content/52/6083852/html/xxx/Sources/Subs.php on line 1331

'validate' => create_function('&$tag, &$data, $disabled', '$data = strtr($data, array('<br />' => ''));'
             ),

www.kriptopedi.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek

'validate' => create_function('&$tag, &$data, $disabled', $data = strtr($data, array('<br />' => ''));'
             ),

böle denermisin

Bittik biz bittik
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Malesef hiç bir değişiklik yok şu anda

www.kriptopedi.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

"validate" => create_function("&$tag, &$data, $disabled", "$data = strtr($data, array('<br />' => ''));"),

böyle olacak sanırsam

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

emreslmn bunu yazdı:
    -----------------------------

Arkadaşlar ufak bir kod değişimi yaptım. Fakat 1331. satırdakı hatayı bulamadım gıttı iyice sinirim bozuldu. Bunun baska bır cozumu var mı? Aldığım hata ve satır aşağıda bir bakar mısınız? Site göctü resmen :)

Parse error: syntax error, unexpected '>' in /home/content/52/6083852/html/xxx/Sources/Subs.php on line 1331

'validate' => create_function('&$tag, &$data, $disabled', '$data = strtr($data, array('
    ' => ''));'
             ),

-----------------------------

sag taraf degerini sola atamaya calisiyorsun bu bir.

php de => snif icindeki bir fonksiyona deger atarken kullanilir.

kodu degistirdigin yeride kopyala buraya gonder.

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

http://destek.smfmod.com/175linkleri-ziyaretcilerden-gizleme-registered-links-t1753.0.html

kodları alıp degıstırdıgım sıte bu hocam. Zaten profesyonel olarak yapmıyorum amatorce bırseyler yapmaya calısıyorum :) okudugum duydugum bıldıgım kadarıyla :)

sıtede bulunan orjınal halıne dahı cevırdım yınede olmadı hala o satırda hata verdıgını soyluyor. Kod yazım hatasından baska neden kaynaklanabılır ?

www.kriptopedi.com
Toplam Hit: 764 Toplam Mesaj: 6