Php Kod Hatası
-
Arkadaşlar joomla kurulu siteye uyumlu kunena forum kurulumu aşamasında aşağıdaki şekilde bir hata iletisi alıyorum.
Sizce ne olabilir?
Warning: file_put_contents() [function.file-put-contents]: SAFE MODE Restriction in effect. The script whose uid/gid is 1156/1157 is not allowed to access /home/yasvyatrku/domains/yasevyaterket.com/public_html/tmp/install_4a48e20621f71 owned by uid/gid 1001/1001 in /home/******/domains/******.com/public_html/libraries/
joomla /filesystem/file.php on line 298
Warning: file_put_contents(/home/******/domains/******.com/public_html/tmp/install_4a48e20621f71/CHANGELOG.php) [function.file-put-contents]: failed to open stream: No such file or directory in /home/******/domains/******.com/public_html/libraries/joomla /filesystem/file.php on line 298298'nci satır ise;
$ret = file_put_contents($file, $buffer);
-
Eğer safe modda isen kurulum bitene kadar safe modu pasif et hocam. Sanırım safe mode tüm yazma izinlerini kapatan bir güvenlik sistemi.host sağlayıcından veya buradaki arkadaşlardan nasıl yapılcagı hakkında bilgi alabilirsin. r10 da konu acsan direkt cevap alırdın soruya ama buradan da sanırım bu yazdıklarımı destekleyecek şeyler cıkcak
-
RootB bunu yazdı:
-----------------------------
Eğer safe modda isen kurulum bitene kadar safe modu pasif et hocam. Sanırım safe mode tüm yazma izinlerini kapatan bir güvenlik sistemi.host sağlayıcından veya buradaki arkadaşlardan nasıl yapılcagı hakkında bilgi alabilirsin. r10 da konu acsan direkt cevap alırdın soruya ama buradan da sanırım bu yazdıklarımı destekleyecek şeyler cıkcak
-----------------------------r10 referansım yok hacı ya
-
YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
-----------------------------RootB bunu yazdı:
-----------------------------Mesajımı tam olarak okursan sevinirim.
-
RootB bunu yazdı:
-----------------------------YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
-----------------------------RootB bunu yazdı:
-----------------------------Mesajımı tam olarak okursan sevinirim.
-----------------------------Hocam safe mode kapattırdım. Şu an kapalı.
Yinede kurulmuyor. r10 üyelik davet istiyor.
Zaten bendeki şansın ta bilmem 7 ceddini. O kadar uğraştım ne forum kurabiliyorum ne modül.
Php fusion v7 kurucam artık napayım
en azından forumuda entegre geliyor. modül kurulumuda safe mode felan istemiyor
tşk. ilgi ve alakan için