Php Mail Sorunu
-
PHP scriptimde bir mail sistemi oluşturdum. Dün sorunsuz mail geliyordu lakin hiç bir değişiklik yapmama rağmen şuan mail alamıyorum. Üye olurken aktivasyon maili gelmiyor nedense bir sıkıntıda göremedim. Hostgatorda bulunuyor sunucu. Nasıl çözebiliriz acaba? Bilen varmıdır?
-
hotmail, gmail harici bir şey kullanıyorsan bilmiyorum ama ben hotmail için deniyordum bir süre sonra mail gelmemeye başladı, sonra anladımki hesap bloklanmış bir süre. Çünkü şüpheli görülmüş bu şekilde mail yollamak, o yüzden hotmail e giriş yaparken hesabı onaylattım ve ondan sonra çalıştı. Belki benzer şey, diğer mail sunucularında da vardır
-
unbalanced bunu yazdı
hotmail, gmail harici bir şey kullanıyorsan bilmiyorum ama ben hotmail için deniyordum bir süre sonra mail gelmemeye başladı, sonra anladımki hesap bloklanmış bir süre. Çünkü şüpheli görülmüş bu şekilde mail yollamak, o yüzden hotmail e giriş yaparken hesabı onaylattım ve ondan sonra çalıştı. Belki benzer şey, diğer mail sunucularında da vardır
hotmail konusunda +1
-
paylaşımlı ip kullanıyorsan ve biri spam a kalkıştıysa banlanmıştır ip muhtemelen. yeni ip al hostagotrden
-
SwiftMailer + MandrillApp
-
hostgatorde bu problem sık sık oluyor.
Birileri hackleniyor veya bilerek spam mail yapıyor. Hotmail vb diğeri firmalarda otomatik olarak banlıyor.
http://mxtoolbox.com/blacklists.aspx burdan ip adresini kontrol edebilirsin.
İp değiştirmek çözüm olmayacaktır. o ip de de aynı sıkıntılar olacaktır.
-
c class ip almak dediğiniz gibi bir işe yaramaz. Sorunu ticket actım cevapladılar şuan düzeldi. c classta alsam spama düşme olasagılı yüksek malesef, şuanlık sıkıntı yok. gönderilen linkten bakarım teşekkürler.
insidae tarafından 18/Kas/15 00:29 tarihinde düzenlenmiştir