Php Mail Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

PHP scriptimde bir mail sistemi oluşturdum. Dün sorunsuz mail geliyordu lakin hiç bir değişiklik yapmama rağmen şuan mail alamıyorum. Üye olurken aktivasyon maili gelmiyor nedense bir sıkıntıda göremedim. Hostgatorda bulunuyor sunucu. Nasıl çözebiliriz acaba? Bilen varmıdır?

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

hotmail, gmail harici bir şey kullanıyorsan bilmiyorum ama ben hotmail için deniyordum bir süre sonra mail gelmemeye başladı, sonra anladımki hesap bloklanmış bir süre. Çünkü şüpheli görülmüş bu şekilde mail yollamak, o yüzden hotmail e giriş yaparken hesabı onaylattım ve ondan sonra çalıştı. Belki benzer şey, diğer mail sunucularında da vardır

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nvidia
    Nvidia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

hotmail, gmail harici bir şey kullanıyorsan bilmiyorum ama ben hotmail için deniyordum bir süre sonra mail gelmemeye başladı, sonra anladımki hesap bloklanmış bir süre. Çünkü şüpheli görülmüş bu şekilde mail yollamak, o yüzden hotmail e giriş yaparken hesabı onaylattım ve ondan sonra çalıştı. Belki benzer şey, diğer mail sunucularında da vardır

hotmail konusunda +1

Milyarlarca yıl ölüydüm dirildim ve tekrar dirilmemek üzere öleceğim günü bekliyorum!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek

paylaşımlı ip kullanıyorsan ve biri spam a kalkıştıysa banlanmıştır ip muhtemelen. yeni ip al hostagotrden

Bittik biz bittik
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sakat-at
    sakat-at's avatar
    Erkek

SwiftMailer + MandrillApp

a.k.a. wyrus , kelle verilir kal-a verilmez!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek

hostgatorde bu problem sık sık oluyor. 

Birileri hackleniyor veya bilerek spam mail yapıyor. Hotmail vb diğeri firmalarda otomatik olarak banlıyor.

http://mxtoolbox.com/blacklists.aspx  burdan ip adresini kontrol edebilirsin.

İp değiştirmek çözüm olmayacaktır. o ip de de aynı sıkıntılar olacaktır.

Php for SEO nun ardından Php for Gcode (CNC)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

c class ip almak dediğiniz gibi bir işe yaramaz. Sorunu ticket actım cevapladılar şuan düzeldi. c classta alsam spama düşme olasagılı yüksek malesef, şuanlık sıkıntı yok. gönderilen linkten bakarım teşekkürler.

insidae tarafından 18/Kas/15 00:29 tarihinde düzenlenmiştir

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
Toplam Hit: 750 Toplam Mesaj: 7
php mail mail sorunu