folder Tahribat.com Forumları
linefolder Asp - Php - Cgi - Perl
linefolder Php Master Yapmış Biri Bakabilir Mi ?

Php Master Yapmış Biri Bakabilir Mi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Renard
    Renard's avatar
    Erkek

Merhaba ;
    arkadaşlar özet olarak olaydan bahsedeyim. vk.com sıkıntısından haberiniz vardır her seferinde farklı tokken oluşturuyormuş  site , oluştursun mk onu preg_match ile çekip öyle işlem yaptırsak olmuyormu ? şu işten iyi anlayan biri baksın şu işe kurban olam ya :)
    curl ile vs gerekirse user ile login olup şu linkin mp4 olarak çekebilecek bir kod yazabilecek babayiğit varmı ?

şimdi elimizde bir vk.com linki var ; http://vk.com/video_ext.php?oid=201530960&id=166942715&hash=b0b4a97f7fb875ed&hd=1
    bunun mp4 linkini idm ile yakalıyorum.
    php ile yakalamam gerekiyor her seferinde çünkü vk.com mp4 linkini 2-3 günde bir değiştiriyor kendi algoritmasına göre.

php ile linkin mp4 linkini yakalayabilecek bir piskopos aranıyor. 
    bir şeyler buldum şöyle ; http://stackoverflow.com/questions/13362874/retrieve-curl-data-with-client-headers-ip

ama bunlar eski yemiyor.

biri şuna el atsın gari.

Renard tarafından 25/Eyl/15 13:32 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Renard
    Renard's avatar
    Erkek

updullah // yokmu la şu işi çözebilecek biri.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    edminkardes
    edminkardes's avatar
    Erkek

hocam yaparız yapmasınada php ile çektiğimiz urlye sadece sunucu bağlanabilir (hash içinde ip bilgiside vardı yani)  kullanıcı için yeni hash lazım yani dediğiniz yöntem olmaz

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek

edminkardesin dediği gibi yaparsın sunucu üzerinden download etmeden verebilirsin videoları. ayrıca vk da xss açığı varsa direk js ile hash i okuyup kullanıcıya basılabilir hash

Bittik biz bittik
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Renard
    Renard's avatar
    Erkek
    Cosmic bunu yazdı

edminkardesin dediği gibi yaparsın sunucu üzerinden download etmeden verebilirsin videoları. ayrıca vk da xss açığı varsa direk js ile hash i okuyup kullanıcıya basılabilir hash

mesela ; vk.com/video_ext.php?oid=201530960&id=166764323&hash=a7633b24ee8e1409&hd=2 
    kullanıcı hesabımla girip yapıp vk.com'da bu videoyu izleyip embedi alınca üsttedi embed linkini veriyor ama üstteki embed linki ile izleyemiyorum bu linkten mp4 elde etme yada oynatma şansımız varmı ?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    edminkardes
    edminkardes's avatar
    Erkek
    Renard bunu yazdı
    Cosmic bunu yazdı

mesela ; vk.com/video_ext.php?oid=201530960&id=166764323&hash=a7633b24ee8e1409&hd=2 
    kullanıcı hesabımla girip yapıp vk.com'da bu videoyu izleyip embedi alınca üsttedi embed linkini veriyor ama üstteki embed linki ile izleyemiyorum bu linkten mp4 elde etme yada oynatma şansımız varmı ?

hocam tekrar diyorum mp4 elde ederiz hatta izletirizde ama bunu restream yapmamız lazım buda (videoboyutu)x2 bandwith olarak yansır sana en ufak yasal bi durumdada başını ağrıtır direk vkdan linki alıp adama versende izletemezsin sunucu ipsi farklı kullanıcının ipsi farklı olmaz yani

Toplam Hit: 856 Toplam Mesaj: 6
vk.com