folder Tahribat.com Forumları
linefolder Asp - Php - Cgi - Perl
linefolder PHP Nasıl Çalıştırılır

PHP Nasıl Çalıştırılır

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bahar_nural
    bahar_nural's avatar
    Dişi
    PHP nasıl Çalıştırılır bilen varsa söyleyiniz

Hemşeri Hemşehrisini gurbette kazıklarmış
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    R3LaX
    R3LaX's avatar
    Erkek
    php acman icin apache kurman lazim phpwiever yani nasil asp icin pws iis gerekliyse php icinde apachi gibi web server gererkli. php server kurcan sonra localhostunda calistirabilcen http://www.linux.org.tr/belgeler/apache_kurulumu/index.php adresinden faydalanabilirsin..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xtlan
    xtlan's avatar
    Dişi
    uzun ve zahmetli bir is bu bence php hakkinda cok bilgin yok ve php calismak istiyorsan
    http://www.abriasoft.com dan abria serverı indir onu kur otomatik olarak php mysql phpmyadmin ve php-nuke un bir versionunu kuruyor.Ondan sonra yap ne istersen artik sana kalmis :)

"Toros dağlarının tepelerinde tek bir Türkmen evinin bacası tüter halde kalmış ise, ben bu milletten umudumu kesmem, bayrağımı göğsüme sarar, milletimin istiklali uğruna ölürüm. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK"
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Emuman
    Emuman's avatar
    Erkek
    Selam ben IIS üzerinde PHP nukeleri çalıştımak için hangi programları yüklemeliyim ve hangi ayarları yapmalıyım.Yani localhost da hem ASP hem de PHP leri nasıl bir arada çalıştırabilirim.Ayrıntılı bir biçimde anlatırsanız çok sevinirim.Şimdiden Teşekkürler...

Aşk-ı şeyda uğruna yanmayı da biliriz, Alem-i Ekber de taş olup susmayı da...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bahar_nural
    bahar_nural's avatar
    Dişi
    ben aslında easy php ile normal php leri çalıştırıyorum ama bu php nuke yi çalıştıramıyorum abria soft programında sadece php dosyalarını www ye atıcaz ve nuke sql dosyasını mı göstereceğiz yani olay buysa basit saolun arkadaşlar teşekkür ederim

Hemşeri Hemşehrisini gurbette kazıklarmış
Toplam Hit: 2027 Toplam Mesaj: 5